WOMANIXINΓια το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα


TO WOMANIXIN
Είναι μια ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ

Τα ιχνοστοιχεία, στα οποία είναι πλούσια η φόρμουλα από βότανα Womanixin, βοηθούν στη διατήρηση ορμονικής ισορροπίας και εύρυθμης λειτουργίας του γυναικείου ενδοκρινικού συστήματος.
Χαρίστε στον εαυτό σας υγεία με αυτό το εντελώς φυσικό προϊόν!

TO WOMANIXIN
ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ:


ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

ΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΕΠΙΠΕΔΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ

ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ ΝΥΧΙΑ

ΕΜΜΗΝΟΡΡΟΙΚΗ ΡΥΣΗ

Χωρίς κίνδυνος για την υγεία σας! Χωρίς παρενέργειες! Παρατεταμένη δράση!ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΥ ΡΥΣΕΩΣ

Η έμμηνος ρύση είναι μια φυσιολογική διαδικασία που συμβαίνει κυκλικά στις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία. Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα που συνδέονται με την έμμηνο ρύση, είναι ο πόνος. Είναι συχνά με την μορφή κραμπών, σπασμών στην κάτω κοιλιακή χώρα και εξαπλώνεται στους γλουτούς, την πλάτη και τη μέση. Οι πιο κοινές αδιαθεσίες κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης είναι οι εξής: - κατακράτηση υγρών και αίσθηση τυμπανισμού, ειδικά στην κοιλιά - ναυτία - γενική αδυναμία και κόπωση - αυξημένη ευερεθιστότητα - πονοκέφαλος. Η δράση του Womanixin είναι ποικίλη σχετικά με την ανακούφιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως και μπορεί να ληφθεί από όλες τις γυναίκες με δυσφορία κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσου.

Καταπολέμηση
της κυτταρίτιδας!

Η κυτταρίτιδα ή πιο συγκεκριμένα το δέρμα με υφή πορτοκαλιού ονομάζεται στα ιατρικά λεξικά λιποδυστροφία. Αυτή είναι μια κακή κατανομή του λίπους, που εμφανίζεται με τις αλλοιώσεις στο συνδετικό - ινώδη ιστό.

Δεν είναι εύκολο να απαλλαγείτε από το σωματικό λίπος, αλλά η κυτταρίτιδα, αν και σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από αυτό, είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος.

Το Womanixin είναι ένας πολύ καλός φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση της περίσσειας λίπους, για βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και για εξομάλυνση των ορατών ανωμαλιών, που δημιουργούνται στην υφή από την κυταρίτιδα. Σκεφτείτε την υγεία σας και την ίδια στιγμή γίνετε όμορφη!

ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΟ WOMANIXIN!

ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!ΒΈΛΤΙΣΤΗ ΕΝΥΔΆΤΩΣΗ

Η βέλτιστη ενυδάτωση έγκειται στην αυξημένη ποσότητα ουσιών που προέρχονται από βότανα, βιταμίνες και άλλα δραστικά συστατικά. Ο σίδηρος βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, ενώ η βιταμίνη Κ - των φλαβονοειδών και των τανίνων, που αυξάνουν και ενισχύουν την ελαστικότητα. Έτσι, το δέρμα γίνεται λείο, απαλό και αποκτά πολύ πιο νεανική εμφάνιση.ΑΝΑΝΕΩΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ

Τα ισχυρά και αποτελεσματική αντιοξειδωτικά αποτελούν ανεκτίμητο όπλο για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. Διεγείρουν τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου, η ποσότητα των οποίων μειώνεται με την ηλικία. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε σταθεροποίηση του συνδετικού ιστού, επηρεάζει σημαντικά τον φυσιολογικό μεταβολισμό των κυττάρων και την απελευθέρωση των ελευθέρων ριζών. Έτσι επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης.ΤΑΧΕΊΑ ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ

Τα φυτοθρεπτικά συστατικά που περιέχονται στον φυτικό συνδυασμό, διεγείρουν την ανανέωση του δέρματος. Η επίδραση τους στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος είναι ως μέσο για την επιτάχυνση της αναγέννησης στον αγώνα ενάντια στις ρυτίδες.TO WOMANIXIN
δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα:

Μύωμα, κύστεις, ακανόνιστη εμμηνόρροια, εμμηνόπαυση

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

Προεμμηνορρυσιακή δυσφορική διαταραχή

Δυσάρεστα συμπτώματα εμμηνόπαυσης

Διαταραχές στη λειτουργικότητα του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος

Κυτταρίτιδα

Δερματικά προβλήματα


TO WOMANIXIN είναι ο προτιμώμενος συνδυασμός για την υποστήριξη τόσο των νέων γυναικών όσο και των γυναικών στην εμμηνόπαυση!.


Καλέντουλα 160 mg

Έχει εξαιρετικά ισχυρές βακτηριοκτόνες ιδιότητες, και για τον λόγω αυτό συχνά συνιστάται για ακανόνιστη έμμηνο ρύση, για γυναικολογικές παθήσεις, βακτηριακές λοιμώξεις, έναντι στρεπτόκοκκων, σταφυλόκοκκων, κυστίτιδας και λοιμώξεων των νεφρών.
Αχιλλέα 160 mg

Για ακμή, μύκητες, για κολπικό έκκριμα, ινομυώματα και φλεγμονές των ωοθηκών. Για τακτική έμμηνο ρύση. Για επίπεδη κοιλιά, απώλεια βάρους και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Για την ενίσχυση του αναπαραγωγικού συστήματος.


Κατιφές (Ταγέτης ο αναπεπταμένος) 160 mg

Συνιστάται για ινομυώματα της μήτρας, αιμορραγία, φλεγμονή της μήτρας, μαστοπάθεια, κύστες. Σε δερματικές παθήσεις όπως είναι το έκζεμα, τα εξανθήματα, τα σπυράκια, η ακμή, ο κατιφές καθαρίζει το δέρμα και με τον τρόπο αυτό φροντίζει για την όμορφη εξωτερική εμφάνιση.


Potentilla erecta raus 160 mg

Χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στα ινομυώματα της μήτρας, για την καταπολέμηση όγκων, κολπικών εκκρίσεων, έρπη ζωστήρα, αιμορροΐδες, φλεγμονή του στομάχου και των εντέρων, που προκαλούν κατακράτηση αερίων, οίδημα και πόνο.


Αρουραία 160 mg

Επιδρά ευνοϊκά στην λειτουργία των νεφρών, ενισχύοντας τη ροή των ούρων και μειώνει τον κίνδυνο σχηματισμού λίθων, αυξάνει τον κανονικό ρυθμό, την ελαστικότητα και τη διαπερατότητα των φλεβών. Βοηθά την κανονική λειτουργία των ωοθηκών και τη διατήρηση μιας τακτικής εμμηνορροϊκής ρύσης, έχει διουρητική, στυπτική και αντιφλεγμονώδη δράση και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.
Η πιο αποτελεσματική μέθοδος, που εξασφαλίζει μέγιστη συγκέντρωση, ακριβή δοσολογία και διατήρηση της ποιότητας των εκχυλισμάτων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. .Υποστηρικτική δράση
κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως.


Ένα από τα πιο κοινά παράπονα σχετικά με την εμμηνόρροια είναι ο πόνος.

Άλλες συχνές ασθένειες κατά τη διάρκεια του μηνιαίου κύκλου είναι:

Κατακράτηση υγρών και αίσθηση τυμπανισμού, ειδικά στην κοιλιά

Ναυτία

Γενική αδυναμία και κόπωση

Αυξημένη ευερεθιστότητα

Πονοκέφαλος
ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ WOMANIXIN

στο μυόμα, κύστεις, ακανόνιστη εμμηνόρροια, περίοδος εμμηνόπαυσης


Χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα βότανα για την καταπολέμηση διαφόρων ασθενειών, ακόμη και εκείνων που έχουν ταξινομηθεί ως ανίατες. Οι γιατροί οι ίδιοι παραδέχονται ότι πολλά από τα φάρμακα βασίζονται σε φυτικά εκχυλίσματα που θεραπεύουν με επιτυχία διάφορες ασθένειες.

Για την δημιουργία ακριβών αναλογιών χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία μη θερμικής υδάτινης – αιθανολικής εκχύλισης των ουσιών, που επιτρέπει την εξασφάλιση της πλήρης ικανότητας κάθε βοτάνου και την διατήρηση του στο χρόνο, χωρίς να καταστρέφονται οι ιδιότητες και οι δυνατότητες του εκχυλίσματος.

Για ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί ή σκοπεύουν να κάνουν, οι ειδικοί συστήνουν στις γυναίκες να λάβουν Womanixin, για να βοηθήσουν την ομαλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος.

Συνήθως κατά την εμμηνόπαυση η γυναίκα αρχίζει να παραπονιέται απο ζεστασιά, νυχτερινές εφιδρώσεις, γενικό άγχος, κατάθλιψη, κλάμα, προβλήματα ύπνου. Υπάρχουν, βεβαίως, ορισμένα φυσιολογικά προβλήματα. Σε αυτή την περίοδο, η οστική πυκνότητα μειώνειη ελαστικότητα του δέρματος δεν είναι πια όπως εδώ και χρόνια. Αυτό προκαλεί περισσότερες ρυτίδες. Είναι καλό για τις κυρίες να γνωρίζουν ότι ο κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων όπως η καρδιακή προσβολή και το εγκεφαλικό επεισόδιο,αυξάνεται, γιατί οι ορμόνες που μέχρι πρόσφατα προστατεύαν την καρδιά έχουν φύγει. Η οστεοπόρωση δεν είναι επίσης υποτιμητική.
Στην φυσιολογική εμμηνόπαυση τα συμπτώματα μπορούν να κατασταλούν με το Womanixin, που περιέχει φυτοοιστρογόνα φυτικής προέλευσης. Είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως οι εξάψεις ή οι νυχτερινές εφιδρώσεις.

Τι είναι το σύνδρομο

πολυκυστικών ωοθηκών (PEC);


Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PEC) είναι μια πάθηση, που προκαλείται από ορμονική ανισορροπία στο γυναικείο σώμα, ως αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας των ωοθηκών, του παγκρέατος, των επινεφριδίων, της υπόφυσης, του θυρεοειδής αδένα και του υποθαλάμου. Η πάθηση είναι επίσης γνωστή υπό την ονομασία σύνδρομο Stein-Leventhal. Στις περισσότερες περιπτώσεις σχετίζεται με υπερανδρογονισμό (αυξημένη παραγωγή αρσενικών ορμονών με τα αντίστοιχα συμπτώματα), αντίσταση στην ινσουλίνη και παχυσαρκία. Στην αντίσταση στην ινσουλίνη, οι ιστοί (τα κύτταρα) του σώματος είναι ανθεκτικοί στις επιδράσεις της ινσουλίνης, σε απάντηση του οποίου και συμψηφιστικά ο οργανισμός παράγει περισσότερη ινσουλίνη. Τα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης οδηγούν σε αυξημένη παραγωγή της ανδρικής ορμόνης – την τεστοστερόνη, η οποία παρεμποδίζει την ανάπτυξη των ωοθυλακίων και την κανονική ωορρηξία. Δεδομένου ότι η ινσουλίνη είναι απαραίτητη για την απορρόφηση των σακχάρων (της γλυκόζης) από τα τρόφιμα, στην αντίσταση στην ινσουλίνη η γλυκόζη συσσωρεύεται με τη μορφή λίπους.

Η νόσος εκδηλώνεται με ακανόνιστη ή με απούσα έμμηνο ρύση, ασυνήθιστη αιμορραγία της μήτρας, διαρκούν περισσότερο από μία εβδομάδα προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS - πόνος στο κάτω μέρος της κοιλιάς και χαμηλά στην πλάτη, οίδημα, ευαισθησία στο στήθος), υπογονιμότητα, σεξουαλική ψυχρότητα, υπερβολική και ασυνήθιστη ανάπτυξη τριχοφυΐας, αδύναμα μαλλιά και τριχόπτωση, φαλάκρα αρσενικού τύπου, λιπαρό δέρμα και ακμή, παχυσαρκία, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη, απάθεια, λήθαργο, υπνηλία κτλ.

Τα ιχνοστοιχεία, στα οποία είναι πλούσια η φόρμουλα από βότανα Womanixin βοηθούν στη διατήρηση ορμονικής ισορροπίας και εύρυθμης λειτουργίας του γυναικείου ενδοκρινικού συστήματος.
TO WOMANIXIN
Για την υποστήριξη του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος

Τι είναι το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα; Η κύρια λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος είναι να δημιουργήσει απογόνους. Το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα έχει πεντε κύριες λειτουργίες:


Την μεταφορά και τη διατήρηση αυτών των κυττάρων

Τη φροντίδα της ανάπτυξης των απογόνων

Την παραγωγή ορμονών

Για την παραγωγή ορμονών


Παράγοντες που επηρεάζουν τη λειτουργικότητα του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος:


Κυκλοφορικές διαταραχές που προκαλούνται από υποξία

Κακή διατροφή

Διαταραχές του νευρικού συστήματος, κατάθλιψη, άγχος

Ορμονικές διαταραχές

Γενετικά προβλήματα

Λοιμώξεις

Άλλα - κακές συνήθειες και ανθυγιεινός τρόπος ζωής
ΤΟ WOMANIXIN συνιστάται τόσο από τους ειδικούς και από τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες.!Είναι ποιοτικό το προϊόν


Το WOMANIXIN υποβάλλεται σε τακτικό έλεγχο ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου, των κανονιστικών ρυθμίσεων και των καθορισμένων κριτηρίων για ποιότητα στο ενταγμένο σύστημα ασφαλείας

Η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται παρακολουθείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια ερευνών και ελέγχεται από εγκεκριμένα ιδρύματα..

Οι πρώτες ύλες στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και απαντάνε στις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους, οι οποίες εξετάζονται, το προϊόν ελέγχεται και για βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με την Οδηγία 1881/ΕΚ για τον ορισμό των ανώτατων ορίων προσμείξεων στα τρόφιμα.
ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΒΑΜΜΑΤΟΣ


Χωρίς παρενέργειες, απολύτως ασφαλείς, μίας φοράς ή τακτικής χρήσεως

100% φυσική σύνθεση, περιέχει μόνο δραστικά συστατικά βοτάνων

Τα αποτελέσματα υψηλής απόδοσης είναι ορατά μετά τις πρώτες εβδομάδες λήψης

Ελεγμένο από ειδικούς, το WOMANIXIN είναι πιστοποιημένο και αντιστοιχεί στα πρότυπα ποιότητας

Εύκολη και βολική λήψη

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨ

60 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμ

Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία

Για μέγιστα αποτελέσματα, οι επαγγελματίες προτείνουν ελάχιστη πρόσληψη τριών μηνών.