TRIACTAL

ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΆ
ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΆ ΚΎΤΤΑΡΑ


ΦΥΣΙΚΑ συστατικά


Το TRIACTAL ΙΣΧΥΡΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τον καθαρισμό του σώματος από τοξίνες, βακτήρια, μύκητες, ιούς και παράσιτα κολλημένα βαθιά στο σώμα. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ ΣΥΝΙΣΤΆΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΎΣ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΔΙΑΦΌΡΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΏΝ ΑΣΘΕΝΕΙΏΝ.To TRIACTAL
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ

 

• την απελευθερώση του οργανισμού από τα βαρέα μέταλλα, τα λίπη και τα προϊόντα αποβλήτων του μεταβολισμού.

• την υποστήριξη των λειτουργικών του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος, των κυττάρων και των ιστών του σώματος.

• την καταπολέμηση των καρκινικών σχηματισμών.

• την καταπολέμηση ασθενειών όπως είναι ο διαβήτης, η στειρότητα, ο προστάτης, η ημικρανία, οι παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, την εμμηνόπαυση, την ψωρίαση, την υπέρταση, τα έλκη, την κολίτιδα, την κυστίτιδα κτλ.• την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του πεπτικού, ουροποιητικού, του αναπνευστικού και ανοσοποιητικού συστήματος, και του αυτόνομου νευρικού συστήματος.

• Έχει γενική τονωτική δράση.

Το Triactal υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.

Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.

• Την διατήρηση των αιμοφόρων αγγείων και του καρδιαγγειακού συστήματος.

• Τον σωστό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης

• Τον κανονικό μεταβολισμό του σιδήρου

• Τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος

• Την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

To TRIACTAL θεραπευει το ΣΩΜΑ
ΤΙ
μπορούμε να το κάνουμε

 

Η σωστή λύση είναι ο περιοδικός καθαρισμός του σώματος. Σας προσφέρουμε το μοναδικό προϊόν TRIACTAL που βασίζεται στη συνταγή της Dr. Hulda Clark. Το μοναδικό στο είδος του με μια ακριβή φορμουλα των τριών φαρμακευτικών φυτών.
Το TRIACTAL καταστρέφει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα φυσιολογικά.
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

 

Η Δρ. Hulda Clark, ιατρικός ερευνητής

«Το ποσοστό της επιτυχίας σε προχωρημένες μορφές ανέρχεται περίπου στο 95 %. Έτσι, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτή τη μέθοδο, και όχι μόνο να ελπίζετε ότι θα λειτουργήσει για σας. Αυτή είναι μια ολιστική προσέγγιση που όχι μόνο καταστρέφει τα παράσιτα, αλλά και ρυθμίζει την χημική σύνθεση του αίματος, μειώνει τους δείκτες όγκου και αποκαθιστά την υγεία.»

Οι μελέτες της Δρ. Hulda Clark δείχνουν ότι το έκζεμα οφείλεται στην μόλυνση με ελμίνθες, η επιλεψία – από ένα είδος ελμίνθα - Ascaris, η σχιζοφρένεια και η κατάθλιψη – σε παράσιτα στον εγκέφαλο. Το άσθμα προκαλείται από τη μόλυνση με Ascaris στους πνεύμονες, ο διαβήτης – από το Eurytrema pancreaticum, οι ημικρανίες - από το Strongyloides, και η ροδόχροος ακμή - από το Λεϊσμάνια. Πολλές παθήσεις της καρδιάς στον άνθρωπο προκαλούνται από τα σκουλήκια της καρδιάς (Dirofilaria immitis).

Η Δρ. Hulda Clark διαπίστωσε ότι η Αρτεμισινίνη, δραστική ουσία του βοτάνου Αρτεμισία η Ετήσια (Artemisia Αnnua) σε συνδυασμό με το φλοιό του πράσινου καρυδιού και γαρύφαλλο μπορεί να σκοτώσει πάνω από 100 είδη παρασίτων που προκαλούν ασθένειες όπως το AIDS, τον καρκίνο, την ινομάτωση και την ινομυαλγία, τα έλκη, την κολίτιδα, κυστίτιδα, την ενδομητρίωση, εμμηνόπαυση, PMS - προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, τους πόνους περιόδου, την στειρότητα, προστάτη, παγκρεατίτιδα, άσθμα, αρθρίτιδα, βρογχίτιδα, τον διαβήτη, την κεφαλαλγία, ημικρανία, ψωρίαση, λεύκη, ακμή, έκζεμα, υπέρταση, γλαύκωμα, αϋπνία, τις αλλεργίες, την κατάθλιψη, το πεπτικό έλκος, το εγκεφαλικό επεισόδιο, το μύωμα, την διάβρωση, τον αυτισμό κτλ...ΠΑΡΑΣΙΤΕΣ
στο σώμα μας;

 

Τα παράσιτα μπορεί να είναι η πραγματική αιτία για τις μυστηριώδεις ασθένειες. .

Συνεχής προβλήματα με το ανοσοποιητικό των ανθρώπων οδήγησαν σε πρωτοφανή εξάπλωση των παρασιτικών νοσημάτων.

Πολλοί άνθρωποι έχουν παράσιτα, αλλά δεν το γνωρίζουν, αλλά και οι γιατροί δεν τα αντιμετωπίζουν. Συχνά, όταν χορηγούν θεραπεία για το ουροποιητικό σύστημα, την χρόνια κόπωση, την πυελική φλεγμονή, την κολπίτιδα, την καντιντίαση και άλλες ασθένειες, ξεχνάνε την πραγματική αιτία για την ταλαιπωρία των ασθενών τους – τα παράσιτα. Εάν πάσχετε από μια ασθένεια που δεν θεραπεύεται με τη χορηγηθείσα φαρμακευτική αγωγή, πρέπει να λάβετε υπόψη σας την πιθανότητα η αιτία του προβλήματος σας να είναι ακριβώς αυτά – τα παράσιτα. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι μόνο στις ΗΠΑ από παράσιτα υποφέρουν 7 εκατ. άνθρωποι.Η μόλυνση του ανθρώπινου σώματος με παράσιτα μπορεί να προκαλέσει ποικιλία χρόνιων συμπτωμάτων, τα οποία αν αφεθούν χωρίς θεραπεία, μπορεί να προκαλέσουν άλλες σοβαρές ασθένειες.

Η παρουσία του παρασίτου επηρεάζει τα έντερα, προκαλώντας αεριοποίηση, ανώμαλο οίδημα και πόνο, δυσώδη κόπρανα, καούρα, δυσκοιλιότητα, κνησμό στην περιοχή του πρωκτού, έμετο, λήθαργο και υπερκινητικότητα. Τα παράσιτα μπορούν επίσης να αφαιρέσουν την ενέργεια από τον οργανισμό, το οποίο εκφράζεται με χρόνια κόπωση. Τα πρόσθετα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, νυχτερινή εφίδρωση, απώλεια βάρους, απώλεια όρεξης, εξανθήματα, κνίδωση, κνησμό, αρθρίτιδα και αλλεργίες, νόσος του Crohn, κολίτιδα, τροφικές αλλεργίες, αναιμία και αϋπνία.

Στις γυναίκες, τα παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές στον τράχηλο της μήτρας, πυελίτιδα και κολπίτιδα, και μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της λίμπιντο, διαταραχές της έμμηνης ρύσης, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και σε ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ.ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ;

 

Θα ενισχυθεί σημαντικά η άμυνα σας, θα νοσείτε λιγότερο

Θα εξαφανιστούν οι αλλεργικές αντιδράσεις, θα αισθάνεστε καλύτερα κάθε μέρα

Εμφανώς θα βελτιωθεί η κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών σας, θα φαίνεστε νεότεροι, θα γίνετε πιο ελκυστικοί

Θα αυξηθεί σημαντικά η ζωτικότητα σας, θα βελτιωθεί η διάθεσή σας, θα είσαστε σε θέση να κάνετε περισσότερα πράγματα και θα κουράζεστε λιγότεροΜΕ ΤΟ TRIACTAL Θα αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής σας.


Πράσινο καρύδι

Με πλούσια περιεκτικότητα σε ιώδιο. Έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση, η οποία τονώνει την νευρική και την πεπτική λειτουργία. Μειώνει το σάκχαρο του αίματος και την αρτηριακή πίεση. Χρησιμοποιείται σε πολλά προβλήματα όπως το έκζεμα, την ραχίτιδα, σε φλεγμονές του δέρματος, του στομάχου και των εντέρων, σε αιμορροΐδες, αιμορραγία κτλ. Υπέροχο διεγερτικό για την ενίσχυση του μεταβολισμού.
Γαρύφαλλο

Εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Κ, φυτικές ίνες και βιταμίνη. Μειώνει επιτυχώς τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Έχει αναλγητική δράση και μειώνει τις λοιμώξεις. Εφαρμόζεται για την αρθρίτιδα και τους ρευματισμούς, την ουρική αρθρίτιδα, την δυσπεψία, τις μυκητιασιάσεις και τις βακτηριακές μολύνσεις, γάγγραινα, καρδιο - αγγειακές παθήσεις κτλ.


Αρτεμισία

Περιέχει το πολύ πολύτιμο συστατικό αρτεμισινίνη, το οποίο οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι καταστρέφει επιτυχώς τα καρκινικά κύτταρα. Από την αρχαία Κίνα χρησιμοποιούσαν το βότανο για την καταπολέμηση της ελονοσίας, ενώ το 2015 ο κινέζος μελετητής Tu Youyou κέρδισε βραβείο Νόμπελ για τις έρευνες του πάνω στην Αρτεμισινίνη και τα οφέλη της για την καταπολέμηση της ελονοσίας και του καρκίνου. Τι στην ουσία κάνει η Αρτεμισινίνη; Η Αρτεμισινίνη καταστρέφει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα φυσιολογικά. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αρτεμισινίνη επηρεάζει μόνο τα κύτταρα με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, όπως ο καρκίνος. Μέσω των ειδικών υποδοχέων, τα καρκινικά κύτταρα υποθηκεύουν μία μεγάλη ποσότητα σιδήρου, επειδή το έχουν ανάγκη κατά την κυτταρική διαίρεση. Η επαφή της Αρτεμισινίνης με τον σίδηρο οδηγεί σε απελευθέρωση ελευθέρων ριζών που καταστρέφουν τα κύτταρα.Το TRIACTAL

ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ;


Η αρτεμισινίνη επιλεκτικά καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αρτεμισινίνη επηρεάζει μόνο τα κύτταρα με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, όπως τα καρκινικά κύτταρα.

Μπορεί να είναι χρήσιμο για τη θεραπεία της λευχαιμίας και του καρκίνου του παχέος εντέρου, του μαστού, του πνεύμονα, του παγκρέατος.

Έχει αντιμυκητιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καταστάσεις όπως η ηπατίτιδα Β και C, ο έρπης, η γρίπη, άλλες ιογενείς λοιμώξεις.

Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που είναι χρήσιμες κατά τη θεραπεία φλεγμονωδών και αυτοάνοσων ασθενειών.
To TRIACTAL

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ:


Η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος < / emg6>

Η προστασία των κυττάρων από οξείδωση άγχος

Η γνωσιακές λειτουργίες

Ο μεταβολισμός και η παραγωγή ενέργειας

Ο σχηματισμός του κολλαγόνου για την φυσιολογική λειτουργία του οστού

Η φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος

Η φυσιολογική παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών και η φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς

Ο σωστός σχηματισμός ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνη

Ο φυσιολογικός μεταβολισμός του σίδερο

Η διατήρηση της βλεννογονικής κατάστασης

Η διατήρηση της όρασή σας emg6>

Ο φυσιολογικός μεταβολισμός της ομοκυστεΐνης < / emg6>

Η μεταβολική ανταλλαγή των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου

Η διατήρηση των αιμοφόρων αγγείων και του καρδιαγγειακου σύστημα


ΜΕ ΤΙ ΤΟ TRIACTAL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ;


Είναι απόλυτα φυσικό και ασφαλές, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να το λάβετε χωρίς ιατρική συνταγή

Χωρίς παρενέργειες (σε αντίθεση με τα χημικά δισκία που προκαλούν ζάλη, ναυτία, έμετο, χειροτερεύουν τις βιοχημικές παραμέτρους του ήπατος)

Αποτελείται μόνο από τα φαρμακευτικά φυτά αρτεμισία η ετήσια, πράσινο καρύδι, γαρύφαλλο, τα οποία καλλιεργούνται σε οικολογικά καθαρές περιοχές.

Το Triactal είναι πιστοποιημένο και συνιστώμενο από τους γιατρούς παρασιτολόγους υποπροϊόν για απαλλαγή από τα παράσιτα σε οικιακές συνθήκεςΑναστέλλει τις διαδικασίες αποσύνθεσης και ζύμωσης στο έντερο, επιταχύνει την εξουδετέρωση τοξινών στο ήπαρΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ TO TRIACTAL


Σε γυναίκες και άνδρες

Σε όσους θέλουν πλήρη αποτοξίνωση

Σε οσους πάσχουν από δυσκοιλιότητα

Σε σας, εάν έχετε υψηλή χοληστερόλη και υψηλή αρτηριακή πίεση

Σε εκείνους που παραπονιούνται συχνά απο κεφαλαλγίαΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ


1 κάψουλα ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.

Οι ειδικοί συνιστούν 3 μήνες, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε, όμως, να νιώσετε κάποια προτερήματα και βελτιώσεις πολύ νωρίτερα!
Για την παραγωγή του TRIACTAL χρησιμοποιούνται Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον

Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο

Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.

Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.

Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση

Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)

Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.