ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ είναι εξαιρετικός συνδυασμός, αποτελούμενος από 6 φυσικές δραστικές ουσίες για την συμπλήρωση των αναγκών του σώματος και για την επανεκκίνηση της υγείας και της ισορροπίας του οργανισμού!


Νόσος Αλτσχάϊμερ
Έχετε ακούσει για την νόσο Αλτσχάϊμερ και για την άνοια?

Ακούγεται τρομερό και απελπιστικό, ο αριθμος των ασθενών έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Η νόσος Αλτσχάϊμερ είναι μια αρρώστια που συνδέεται με την υποβάθμιση των ψυχολογικών ικανοτήτων και την ατροφία του εγκεφαλικού φλοιού. Αυτή είναι η κύρια αιτία της άνοιας μετά την ηλικία των 65 χρονών. Η αρρώστια εξελίσσεται ραγδαία με την αύξηση της ηλικίας.

Εξαιτίας των προσαρμογόνων που μπαίνουν στην σύστασή του, ο φυσικός ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ επηρεάζει συγκεκριμένους υποδοχείς του εγκεφάλου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την αναγέννηση και την αποδοτικότητα των κυττάρων του εγκεφάλου. Δραστηριοποιείται η “επανεκκίνηση” της πληροφορίας των άρρωστων κυττάρων με πληροφορία υγιών κυττάρων. Τελικά το σώμα ενεργοποιεί μια διαδικασία ανάρρωσης και επανέρχεται στην “υγιής αρχή”.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ

ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚέχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να απορροφάται από το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο και να βελτιώνει την λειτουργία όλων των 11 συστημάτων του οργανισμού.

ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚαποτελεί συνδυασμός απόλυτα φυσικών συστατικών – συμπυκνωμένων εκχυλισμάτων ψυχρής έκθλιψης– έτσι ώστε το σώμα να μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει και να χρησιμοποιήσει κάθε θρεπτικό συστατικό.

Τα συστατικά είναι μοναδικά, πλούσια σε εξαιρετικά πολύτιμα και σπάνια ιχνοστοιχεία – καλή πηγή βασικών μετάλλων, βιταμινών, ενζύμων και δυνατών αντιοξειδωτικών.

ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚπεριέχει προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα 6 μέγα συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία βελτιώνουν την κατάσταση του κάθε οργάνου και συστήματος του οργανισμού – από την σεξουαλικότητα μέχρι την ανοσία, τις διανοητικές δυνατότητες και τις δυνάμεις αντίστασης στην καταπολέμηση του καρκίνου.


ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ

Αυξάνει την συγκέντρωση


Βελτιώνει τις διαδικασίες ανάρρωσης και ενεργοποιεί τις προστατευτικές ιδιότητες των κυττάρων κατά του οξειδωτικού στρες.


Διεγείρει την εντατική παραγωγή ιχνοστοιχείων και ορμονών από το σώμα με φυσικό τρόπο, χάρη στο οποίο ενεργοποιούνται οι γνωστικές λειτουργίες, διεγείρεται η λειτουργία του εγκεφάλου και βελτιώνεται σημαντικά η λειτουργία του κεντρικού και του περιφερειακού νευρικού συστήματος.3 ΣΤΑΔΙΑ
δράσης της φόρμουλας

ΣΤΑΔΙΟ 1 : ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΕΣ
Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδος χρήσης του ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ, υπό την επιρροή των δυνατών προσαρμογώνων, το σώμα διεγείρεται να παράγει πολύτιμες ουσίες, που χρειάζονται για την φυσιολογική λειτουργία του κεντρικού και του περιφερειακού νευρικού συστήματος. Με κάθε μέρα που περνάει ο οργανισμός αποκαθιστά την ανισορροπία και επανέρχεται στην φυσιολογική του κατάσταση.

ΣΤΑΔΙΟ 2 : ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ
Η φόρμουλα ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚδρα σε νάνο-κυτταρικό επίπεδο. Σταματάει τις εκφυλιστικές διαδικασίες, οι οποίες επηρεάζουν τα κύτταρα και εκκινεί την διαδικασία αυτόματης αποκατάστασής τους. Αντί μόνο να καταστέλλει το πρόβλημα, διεγείρει τα κύτταρα να λειτουτγούν. Ο οργανισμός ξεκινάει μόνος του να επανέρχεται στην φυσιολογική του κατάσταση.

ΣΤΑΔΙΟ 3 : ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
Κατά τη διάρκεια του τρίτου σταδίου γίνεται ξεμπλοκάρισμα και πλήρης αποκατάσταση της λειτουργίας των κυττάρων. Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται μια ραγδαία αύξηση της ενέργειας, αποκτούν γρήγορες νοητικές ικανότητες, αίσθηση ελαφρότητας και δύναμης να κάνουν ταυτόχρονα πολλά πράγματα, χωρίς να αισθάνονται κόπωση

Η διάρκεια κάθε σταδίου είναι σύμφωνα με την ηλικία, τα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού και το επίπεδο εξέλιξης της νόσου. Η μακροχρόνια λήψη του ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ είναι σημαντική για την συσσώρευση συμπληρωμάτων στον οργανισμό και την ουσιαστική βελτίωση της κατάστασής του..

ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΗΣ,
πως θα μας επηρεάσει το ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ

ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ είναι συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς. Συμπεριλαμβάνει συστατικά που ονομάζονται προσαρμογόνα. Πρόκειται για φυτά, τα οποία έχουν φυτοχημική σύνθεση που εκ μέρους τους βοηθάνε τον ανθρώπινο οργανισμό να διατηρήσει την εσωτερική του ισορροπία και γρήγορα να επανέλθει σε ισορροπία με το περιβάλλον. Αυτές οι διαδικασίες είναι ακίνδυνες και ενεργοποιούν τις φυσιολογικές διεργασίες στους υγιείς ανθρώπους. Επηρεάζουν σε κυτταρικό επίπεδο

ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ αυξάνει την ικανότητα του ατόμου για σωματική εργασία και προσφέρει αυξημένη εισροή ενέργειας όλη την ημέρα. Βοηθάει την αύξηση ποιότητας εργασίας, συμβάλει στην αποκατάσταση μετά από κουραστική σωματική δραστηριότητα. ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ παρέχει απόθεμα προσαρμόσιμης ενέργειας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περιπτώσεις έκτακτης σωματικής έντασης και κατά τη αποκατάσταση μετά από υπερκόπωση – όταν ο οργανισμός το χρειάζεται περισσότερα.ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ συνιστάται από τους ειδικούς

Εκχύλισμα ρίζας Σιβηριανό τζινσένγκ 80 mg

Δυνατό προσαρμογόνο. Περιέχει ελευθεροσιδή [χημικά διαφορετικά από τα γκινσενοειδή]. Τα ελευθεροσιδή συμπεριλαμβάνουν πολυσακχαρίτες, οι οποίοι βοηθάνε την διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθάει την ενδυνάμωση των ψυχικών λειτουργιών και την ικανότητα αντιμετώπισης κρυολογημάτων και συμπτωμάτων γρίπης. Βοηθάει στην εγκεφαλική δραστηριότητα και στην γενική φυσική κατάσταση
Εκχύλισμα ρίζας Τζινσένγκ 80mg

Ένα από τα πιο ισχυρά προσαρμογόνα. Τα βιολογικά ενεργά συστατικά του ρυθμίζουν την αναπαραγωγή κορτιζόλης (η ορμόνη του στρες) στο υποθάλαμο, τονώνουν επίσης και την λειτουργία των επινεφριδίων. Κινητοποιεί τον οργανισμό για εργασία υπό πίεση και διατηρεί την φυσιολογική λειτουργία του κεντρικού και του περιφερειακού νευρικού συστήματος.

Εκχύλισμα ρίζας Maca 160 mg

Είναι πλούσια σε βιταμίνες Β2, Β6, Β12, C και νιασίνη, σίδηρο, ασβέστιο, ιώδιο, κάλιο και ψευδάργυρο, αμινοξέα και άλλα συστατικά. Η ρίζα Maca βοηθάει και στην θεραπεία πολλών ασθενειών, ξεκινώντας από κατάθλιψη και ολοκληρώνοντας με ογκολογικές παθήσεις. Είναι ένα προσαρμογόνο που δρα πραγματικά, αυξάνοντας την ικανότητα λειτουργίας του οργανισμού. Επηρεάζει θετικά το στρες και τις λοιμώξεις χάρη στην επιρροή του πάνω στο ενδοκρινολογικό σύστημα.

Εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού 160mg

Φυσικό προσαρμογόνο. Τονώνει, ηρεμεί τον μεταβολισμό, βοηθάει την πιο γρήγορη αποβολή τοξινών, σκωριών και των περιττών υγρών. Αποβάλει από το σώμα τα υγρά που περισσεύουν και έχουν κατακρατηθεί. Έχει δυνατή τονωτική ενέργεια στην εγκεφαλική λειτουργία.

Εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού 160mg

Συμπεριλαμβάνει μεγάλη γκάμα πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και πολοιφαινόλες που καθίστανται δυνατά αντιοξειδωτικά. Έχει σημαντική περιεκτικότητα σε φαινόλη προκυανιδίνη. Δυναμώνει τις φλέβες και τις αρτηρίες, μειώνει την ποσότητα της «κακής» χοληστερόλης. Βοηθάει στην καλή αιμάτωση του εγκεφάλου, βελτιώνει την διανοητική δραστηριότητα και τονώνει όλο τον οργανισμό.

Βιταμίνη С 160 mg

Ενισχύει τα αγγεία και μειώνει την αιμορραγία, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την σωστή κυτταρική θρέψη. Τα οφέλη από την λήψη της βιταμίνης είναι αδιαμφισβήτητη – βοηθάει την λειτουργία των ενζύμων, συμμετέχει στην σύνθεση του κολλαγόνου και συνεπώς στην ανθεκτικότητα των οργάνων, ευνοεί την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.
ΓΑΙΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ

Βελτιώνει την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Ενισχύει τους φυσικούς εσωτερικούς πόρους του σώματος για την καταπολεμήσει των χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων

Βοηθάει τον οργανισμό στην καταπολέμηση των σοβαρών καταστάσεων μετά από ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Για την παραγωγή του ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ χρησιμοποιούνται Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον

Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο

Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.

Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.

Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση

Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)

Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.

ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ αντί μόνο να καταστέλλει το πρόβλημα, τονώνει τα κύτταρα να λειτουργούν. Ο οργανισμός ξεκινάει μόνος του να αποκαθιστά την φυσική του κατάσταση.


Είναι ποιοτικό
το προϊόν


Το προϊόν υποβάλλεται σε τακτικό έλεγχο ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου, των κανονιστικών ρυθμίσεων και των καθορισμένων κριτηρίων για ποιότητα στο ενταγμένο σύστημα ασφαλείας.

Η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται παρακολουθείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια ερευνών και ελέγχεται από εγκεκριμένα ιδρύματα.

Οι πρώτες ύλες στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και απαντάνε στις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους, οι οποίες εξετάζονται, το προϊόν ελέγχεται και για βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με την Οδηγία 1881/ΕΚ για τον ορισμό των ανώτατων ορίων προσμείξεων στα τρόφιμα.


ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ


2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με
αρκετή ποσότητα νερού.

Οι ειδικοί συνιστούν 3 μήνες, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Μπορείτε, όμως, να νιώσετε κάποια προτερήματα και βελτιώσεις πολύ νωρίτερα!

Μην χρησιμοποιείτε ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.

Κατά την εγκυμοσύνη, ο θηλασμός και οι υψηλότερες δόσεις πρέπει να λαμβάνονται μετά από συνεννόηση με έναν ειδικό.ής.

Μην υπερβαίνετε την ημερήσια δόση.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος που δεν είναι προσβάσιμο σε μικρά παιδιά.
BRONCHO CLEANER

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ
ΠΝΕΥΜΩΝΩΝ

bronchocleaner

fatburnerΧΕΠΑ ΚΛΙΝΕΡ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΗΠΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

cellcleaner

fatburnerΡυθμιστής pH

για κανονικά επίπεδα οξύτητας στο σώμα

phmodulator

fatburnerΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

Σκοτώνει τους ιούς, τους μύκητες και τα βακτήρια

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΓΟΝΗΜΟΤΗΤΑ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

arthrofix

fatburnerCOLON CLEANER

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ

coloncleaner

fatburnerMANMAX

μια ισχυρή στύση και σπερματογένεση

manmax

manmaxSLIMx5

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ 5ΑΠΛΗ ΔΡΑΣΗ

slimx5

slimx5ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ

ενεργοποιεί τα κύτταρα και ενισχύει την ανοσία

immunixin

manmax


Address: Papadimitriou 167, 15771,

Zografou, Athens, Greece

Email: office@efarmakio.com(+30) 210 9423885

(+30) 694 554380