MANMAX

μια ισχυρή στύση και σπερματογένεσ


Πρωτοποριακό
φυσικό προϊόν


Το MANMAX δημιουργήθηκε σαν φόρμουλα του παγκοσμίως γνωστού ακαδημαϊκού Χλεμπάροφ. Αποτελεί μια απόλυτα φυτικλη προσέγγιση, συνάδει πλήρως με τις ανάγκες του ανδρικού σώματος. Η υγρή φόρμουλά του απορροφάται 100% από το σώμα και ως εκ τούτου έχει σημαντικά ταχύτερη δράση. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα προέρχεται από την διέγερση της παραγωγής της ωχρινοτρόπου ορμόνης, η οποία επηρεάζει άμεσα την παραγωγή της τεστοστερόνης. Το αυξημένο επίπεδο της τεστοστερόνης αυξάνει την αντοχή της ανάπτυξης των μυών, παρατείνει την στύση και ενισχύει την σεξουαλική ικανότητα, βελτιώνει την σπερματογένεση, και ως εκ τούτου επηρεάζει θετικά την ποιότητα και την ποσότητα των παραγόμενων σπερματοζωαρίων.


Έχουμε
πρόβλημα

 

Σας τυχαίνει να είστε συχνά κουρασμένος και ακόμα αν έχετε όρεξη για σεξ, να είστε σωματικά εξαντλημένοι και να αποτυγχάνετε να έχετε πλήρη στύση ή τελειώσετε πολύ γρήγορα; Κάνετε στον εαυτό σας τις βασικές ερωτήσεις:

Πόσες φορές δεν καταφέρατε να έρθετε σε πλήρη στύση ή να την κρατήσετε για αρκετό καιρό?

Πόσες φορές έχει απογοητευτεί η παρτενέρ σας?

Αισθανθήκατε ένοχος γι 'αυτό?

Θέλετε να αλλάξει αυτό? Θέλετε να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας?


Μην περιορίζετε τον εαυτό σας. Δείξτε όλες τις δυνατότητές σας!Φανταστείτε τη χαρά της παρτενέρ σας εάν έχετε μια μεγαλύτερη και δυνατότερη στύση. Σκεφτείτε την ευχαρίστηση και την έκσταση που θα της δώσετε. Γίνετε το όνειρο κάθε γυναίκας! Να είστε πάντα έτοιμος να την ικανοποιήσετε.

Να είστε βέβαιος για τον εαυτό σας, σίγουρος ότι θα είστε σε θέση να δείξετε σε κάθε γυναίκα πόσο καλός είστε και να ικανοποιήσετε όλες τις προσδοκίες της!

ΤΟ MANMAX
δίνει σεξουαλική δύναμη και ορμή

 

ΤΟ MANMAX είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της σεξουαλικής δραστηριότητας, ξυπνώντας την σεξουαλική σας δύναμη και ορμή

ΤΟ MANMAX επιφέρει μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως:

Σημαντική αύξηση της έντασης εκσπερμάτωσης

Αυξάνει την στύση

Παρατείνει τον χρόνο της σεξουαλικής πράξης

Αυξάνει την ένταση των οργασμών

Ενεργοποιεί τη σπερματογένεση

Διατηρεί τη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη

Βελτιώνει τη λίμπιντο

To MANMAX
διατηρεί τη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη

 

Οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι μερικά βότανα είναι αποτελεσματικά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων ενός διευρυμένου προστάτη. Αυτά τα βότανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή να ληφθούν σε συνδυασμό, επειδή φέρουν διαφορετικά αλλά συνεργιστικά αποτελέσματα

Το Manmax είναι ένα πολύ καλό προϊόν για την αντιμετώπιση του προβλήματος της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Το Manmax είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του διευρυμένου προστάτη.ΜΕ ΤΟ MANMAX ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΣΑΣ!

ΤΑ ΑΙΤΙΑ
για τη στυτική δυσλειτουργία

 

Περισσότερο από τα δύο τρίτα των μεσήλικων ανδρών δεν έχουν πλήρη σεξουαλική ζωή, κυρίως λόγω της φυσικής αδυναμίας να διατηρήσουν την στύση τους για αρκετό καιρό, δείχνει μια ανάλυση δεδομένων της Παγκόσμιας Στατιστικής Υγείας. Οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ακόμα τα προβλήματα μειωμένης ή απούσας επιθυμία για σεξ, λόγω της δυσαρέσκειας της παρτενέρ από την επαφή, μείωση της ευχαρίστησης κατά την συνουσία

Οι παράγοντες που επηρεάζουν είναι πολλοί: η ηλικία, το περιβάλλον, το άγχος, το κάπνισμα, η έλλειψη βιταμινών στον οργανισμό, η μη σωστή και η κακή διατροφή, η συσσωρευμένη κόπωση.

Η στύση είναι αποτελέσματα από την τροφοδότηση των αιμοφόρων αγγείων Cavernosa (πορώδεις αγγεία κατά μήκος του σώματος) με αίμα. Το MANMAX διεγείρει αυτή τη διαδικασία και να παρέχει άμεσα αποτελέσματα.Το MANMAXΑΥΞΆΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗΣΥΣΤΙΝΕΤΑΙ
συστήνεται από τους εδικούς


Οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι μερικά βότανα είναι αποτελεσματικά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων διευρυμένου προστάτη. Αυτά τα βότανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή να ληφθούν σε συνδυασμό, επειδή φέρουν διαφορετικά, αλλά συνεργιστικά αποτελέσματα.

Το MANMAX είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα που βοηθά στην αύξηση του όγκου της εκσπερμάτισης, ενισχύει τη στύση και την σεξουαλική εμπειρία με ένα πλήρως αποδεδειγμένο τρόπο. Μετά από τις έρευνες και τις κλινικές δοκιμές που καναμε, καθώς και στις απόψεις ικανοποιημένων πελατών, είμαστε 100% πεπεισμένοι ότι το MANMAX είναι ένα συμπλήρωμα απόλυτα βιολογικό, ασφαλές και χωρίς παρενέργειες.

Έχει άμεσα αποτελέσματα

Αυξάνει την ένταση της εκσπερμάτωσης

Ενισχύει την στύση

Αυξάνει την ευχαρίστηση από την συνουσία

Αυτό οδηγεί στην ενίσχυση της σχέσης με την παρτενέρ

Σας κάνει ικανούς να ζήσετε πολλαπλούς οργασμούς

Σας δίνει αίσθηση πεποίθησης και ελκυστικότητας

TO MANMAX ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ

Σπαθόχορτο 135 mg

Οι πολυάριθμες κλινικές μελέτες έχουν απόδείξει ότι το εκχύλισμα σπαθόχορτου ανακουφίζει σημαντικά τα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Περίπου το 90% των ανδρών με ήπια ή μέτρια μορφή της νόσου παρατηρούν βελτίωση των συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια των πρώτων 4-6 εβδομάδων της θεραπείας. Όλα τα σημαντικά συμπτώματα ανακουφίζονται, ειδικά η συχνότητα της νυκτερινής ούρησης
Βασιλικός 135 mg

Πάνω από 35 χρόνια χρησιμοποιείται στην Ευρώπη για τη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και η αποτελεσματικότητά του έχει επιβεβαιωθεί σε διπλά τυφλές κλινικές μελέτες. Χρησιμοποιείται με επιτυχία σε περίπου 70% των ασθενών με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.


Tribulus terrestris 270 mg

Κλινικές μελέτες σε πάνω από 400 ασθενείς έδειξαν ότι το εκχύλισμα είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και των κλινικών χαρακτηριστικών της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια.


Γαϊδουράγκαθο 270 mg

Είναι αποδεδειγμένο ότι είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό αν συνδυαστεί με άλλα βότανα, προκειμένου να ενισχυθεί η επίδραση από την συνεργιστική δράση των συστατικών. Οι μελέτες με ασθενείς που έκαναν λήψη αυτού του συνδυασμού βοτάνων διαπίστωσαν την κλινικά αποδεδειγμένη θετική επίδρασή του, ισοδύναμο με την επίδραση των φαρμάκων για την αγωγή της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.TO MANMAX ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


ΓΙΑΤΙ
να χρησιμοποιήσετε το MANMAX

 

Το MANMAX είναι ένα πολύ καλό προϊόν για την αντιμετώπιση του προβλήματος της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη

Αυξάνει τη σεξουαλική δραστηριότητα

Δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εκσπερμάτωση

Βελτιώνει τη λειτουργία του ουρογεννητικού συστήματο

Αυξάνει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος

Αυξάνει την ευαισθησία στους οργασούς

Αυξάνει το επίπεδο της σεξουαλικής δραστηριότητας


Είναι ποιοτικό το προϊόν


Το MANMAX υποβάλλεται σε τακτικό έλεγχο ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου, των κανονιστικών ρυθμίσεων και των καθορισμένων κριτηρίων για ποιότητα στο ενταγμένο σύστημα ασφαλείας

Η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται παρακολουθείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια ερευνών και ελέγχεται από εγκεκριμένα ιδρύματα..

Οι πρώτες ύλες στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και απαντάνε στις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους, οι οποίες εξετάζονται, το προϊόν ελέγχεται και για βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με την Οδηγία 1881/ΕΚ για τον ορισμό των ανώτατων ορίων προσμείξεων στα τρόφιμα.
ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΒΑΜΜΑΤΟΣ


Χωρίς παρενέργειες, απολύτως ασφαλείς, μίας φοράς ή τακτικής χρήσεως

100% φυσική σύνθεση, περιέχει μόνο δραστικά συστατικά βοτάνων

Τα αποτελέσματα υψηλής απόδοσης είναι ορατά μετά τις πρώτες εβδομάδες λήψης

Ελεγμένο από ειδικούς, το MENMAX είναι πιστοποιημένο και αντιστοιχεί στα πρότυπα ποιότητας

Εύκολη και βολική λήψη

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨ

60 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμ

Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία

Για μέγιστα αποτελέσματα, οι επαγγελματίες προτείνουν ελάχιστη πρόσληψη τριών μηνών.

Address: Papadimitriou 167, 15771,

Zografou, Athens, Greece

Email: office@efarmakio.com(+30) 210 9423885

(+30) 694 554380