ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ

ενεργοποιεί τα κύτταρα και е

ενισχύει την ανοσία


ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ αποτελεί συμπυκνωμένο εκχύλισμα 7 φυτών, τα οποία δρουν από κοινού και βοηθάνε την αποδέσμευση της λέμφου και την ενεργοποίηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αποδεδειγμένο αποτέλεσμα

Το Ιμουνιξίν είναι ένας ισχυρός ανοσοδιαμορφωτής που βοηθά την παραγωγή φυσικών αντισωμάτων, βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και διατηρεί βέλτιστα επίπεδα λειτουργίας αυτού. Τα δραστικά συστατικά του ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ αυξάνουν τη δραστηριότητα των φονικών κυττάρων (ΝΚ, T και B), τα οποία αποτελούν το 90% των ανοσολογικών κυττάρων που ευθύνονται για την ανοσία και την καταπολέμηση των «κακών κυττάρων» στον οργανισμό.

Συνιστάται στην καταπολέμηση της ηπατίτιδας, λευχαιμίας, διάφορων τύπων λοιμώξεων και για όλες τις ασθένειες που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα.ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και συμπυκνωμένη φόρμουλα φυτικών εκχυλισμάτων, με απόλυτα φυσικά συστατικά!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΝΕΤΑΙ
το ανοσοποιητικό σύστημα;


Υπάρχουν μερικοί βασικοί παράγοντες:

Το στρες

Το κάπνισμα

Το αλκοόλ

Τα ναρκωτικά

Τα φυτοφάρμακα

Το μολυσμένο περιβάλλον

Η ζάχαρη

Η ελλειψη σωματικής δραστηριότητας

Η έλλειψη ύπνου

Ανεπάρκεια βιταμινών και ανόργανων ουσιών στο σώμα

Η ελλιπής διατροφήΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι απαραίτητα κάποια πράγματα.


Ζωτικής σημασίας είναι η εξασφάλιση αναγκαίων συστατικών, προκειμένου να μας προστατέψει από τις ασθένειες.


Θρεπτικά συστατικά


Βιταμίνη С – σχηματίζει αντισώματα στο σώμα


Βιταμίνη A – παράγει ένα αντιβακτηριακό ένζυμο στα δάκρυα και στο αίμαΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι αδύναμο;


Η κακή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος δύσκολα παραμένει απαρατήρητη. Τα ακόλουθα συμπτώματα είναι χαρακτηριστικά:

Νοσηρότηταе

Πεπτικά προβλήματα

Κόπωση

Πόνος στις αρθρώσεις

Μυϊκή αδυναμία

Κακή επιδερμίδα

Αλλεργίες

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ξέρετε τι θα συμβεί μαζί σας σε λίγες μόνο εβδομάδες;


ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ θα σας κάνει υγιείς και ευτυχείς, επειδή:

Βελτιώνει την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος

Διατηρεί φυσιολογικές τιμές αρτηριακής πίεσης

Κανονικοποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα

Βοηθά στην ανάρρωση από ιώσεις

Μειώνει την κόπωση και δρα διεγερτικά

Βοηθά το σώμα στην καταπολέμηση του στρες και της κατάθλιψης

Προστατεύει τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος, των νεφρών και του παγκρέατος Ρυθμίζει την δραστηριότητα της καρδιάς και του εγκεφάλου

Βελτιώνει τη λίμπιντο και τη σπερματογένεση

Φροντίζει για την σωστή λειτουργία του κινητικού συστήματος σε περιπτώσεις οστεοπόρωσης, ρευματοειδούς αρθρίτιδας κ.λπ.

Έχει ανοσο-διεγερτική και αντιφλεγμονώδη δράση

ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ διεγείρει την παραγωγή γάμμα ιντερφερόνης. Έχει αντι-ιική, αντιπολλαπλασιαστική και ανοσορυθμιστική δράση
Η Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, Η ΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

«Το λεμφικό σύστημα προεξάγεται το κυκλοφορικό. Σχηματίζεται πρώτο στο έμβρυο. Ονομάζεται επίσης «ο λευκός ποταμός». Η πρώτη εξαπάτηση της επίσημης ιατρικής είναι ότι δεν μπορείτε να το επιρεάσετε. Δεν είναι έτσι, τα πάντα μπορείτε να επηρεάσετε και υπάρχουν αμέτρητες μεθόδους της εναλλακτικής ιατρικής, οι οποίες μας βοηθούν στο να το πετύχουμε. Μετά από τρίμηνη πρόσληψη του Ιμουνιξίν οι άνθρωποι μοιραστήκαν τις εντιπώσεις τους και παρατήρησαν ανακούφιση των ρευματικών πόνων, ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, συνολική βελτίωση ζωτικών δεικτών, καλύτερο ύπνο...»


Ο Θ. Νικολάκης

«Δρα! Σε μένα έδωσε αποτέλεσμα ακόμα τον πρώτο μήνα. Το συστήνω!»


Ο ΝΗΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, με το Ιμουνιξίν ξαναγεννήθηκα!»


Η Καζαδενη Ευφροσύνη

«Στο σπίτι όλοι το πίνουμε προληπτικά και όταν κάποιος αρχίζει να αρρωσταίνει, παίρνει για δυο μέρες διπλή δόση και το κρυολόγημα υποχωρεί αμέσως! Αποτελείται αποκλυστικά από βότανα και δεν είναι επιβλαβή, οπότε είναι ιδανικό για την οικογένειά μου – τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά .»

ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Κρανιά 160 mg Rosa Canina

Σε ασθένειες όπως: αβιταμίνωση, διαβήτης, βρογχίτιδα, κόπωση, αναιμία, κρυολογήματα, διαβήτης, ηπατικές νόσοι, αδυναμία, ψυχική και σωματική κόπωση, υποθυρεοειδισμός, υπερθυρεοειδισμός, πόνοι στις αρθρώσεις, λιθίαση και άμμος του ουροποιητικού, κοκκύτης, οστρακιά, διφθερίτιδα, πνευμονία, γρίπη, βήχας, αιμορραγία της μήτρας και της μύτης, λοιμώξεις και δηλητηριάσεις, νευρασθένεια.
Μέντα 160 mg Menta Piperita

Στις περιπτώσεις γαστρεντερικών ασθενειών, υψηλής αρτηριακής πίεσης, κεφαλαλγίας, κατάθλιψης, δηλητηρίασης και τοξίκωσης, φλεγμονής του κατώτερου και του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, ιγμορίτιδας, ρινίτιδας, ωτίτιδας, λαρυγγίτιδας, άσθματος, φλεγμονής του δέρματος, ακμής, αργού μεταβολισμού, όγκων.


Τσουκνίδα 160 mg Urtica Dioica

Στις περιπτώσεις διαβήτη, παγκρεατίτιδας, κατακράτησης υγρών, φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος, αναιμίας, υποσιτισμού, κόπωσης, αδυναμίας, κεφαλαλγίας, ημικρανίας, πονόλαιμου, αλλεργιών, αλλεργικής ρινίτιδας, ουρική αρθρίτιδας και ρευματοειδών πόνων, εμμηνόρροιας, προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, υψηλής αρτηριακής πίεσης.


Βασιλικός 160 mg Ocimum Basilicum

Στις περιπτώσεις κολίτιδας, γαστρίτιδας, έλκους στομάχου, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, βακτηριακών λοιμώξεων, διάρροιας, κυστίτιδας, πυελονεφρίτιδας, νόσου του Αλτσχάιμερ, άνοιας, νεφρολιθίασης, χολολιθίασης, πρόωρης γήρανσης, αιμορροΐδων, κιρσών, θρομβοφλεβίτιδας, όγκων.


Λυκίσκος 15 mg Hamulus lupulus

Κατά την εμφάνιση της εμμηνόπαυσης, αϋπνίας, οδυνηρής εμμηνόρροιας, φλεγμονής του προστάτη, αλλεργιών, αναιμίας, κλιμακτηρικών νευρικών καταστάσεων, υστερίας, αϋπνίας, νευρικότητας, νευραλγίας, αλκοολικού παραληρήματος, στηθάγχης, λοιμώξεων της χοληδόχου κύστης και της χοληφόρου οδού, σπερματόρροιας, βήχα, φαλάκρας, θρομβοφλεβίτιδας, εκζέματος, κολίτιδας, εντερικών σπασμών, σχηματισμού όγκων, εκφυλιστικών ασθενειών όπως Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον.


Τριαντάφυλλο 10 mg Rosa damascena

Στις περιπτώσεις φυματίωσης του δέρματος, στομαχικού και εντερικού άλγους, φλεγμονής των λεμφαδένων, ακανόνιστης περιόδου, στειρότητας, ανικανότητας, διαταραχής της σπερματογένεσης, φλεγμονής των ματιών, ραχίτιδας, ιλαράς, εκζέματος, σπαστικής βρογχίτιδας, κοκκύτη, βρογχικού άσθματος, φλεγμονωδών διεργασιών χολής και χοληφόρων οδών, ημικρανίας, κεφαλαλγίας, ζάλης, ασθένειας των ούλων, ωτίτιδας, ρινίτιδας, ισχιαλγίας.


Καρύδι 160 mg Juglans Regia

Στις περιπτώσεις σκουληκιών, ταινιών, παράσιτων, μυκητιασικών λοιμώξεων, βακτηριακών λοιμώξεων, δοθιήνα, φλεγμονωδών διεργασιών στην στοματική κοιλότητα, του ήπατος και γαστρικών παθήσεων, αθηροσκλήρωσης, έλλειψης μητρικού γάλακτος, δυσκοιλιότητας, υπέρτασης, διαβήτη, ραχίτιδας, εκζέματος, φλεγμονών του δέρατος, των ούλων, του στομάχου και του εντέρου, κολπικού εκκρίματος, ακανόνιστης εμμηνόρροιας, αιμορροΐδων, αιμορραγίας, ρευματισμών, ανεμοβλογιάς, ασθενής ανοσίας, καρδιαγγειακών παθήσεων, ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων.ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

Γωρίζετε

τι είναι το λεμφικό σύστημα;
Το λεμφικό σύστημα είναι η υποδομή καθαρισμού μεσοκυττάριων διαστημάτων και μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο προορισμός του είναι να φιλτράρει το αίμα, προκειμένου να είναι σε θέση να παράγει λευκά αιμοσφαίρια, να προστατεύει από τη νόσηση, να επαναφέρει τις πρωτεΐνες στο καρδιαγγειακό σύστημα

Το λεμφικό σύστημα «φρακάρει» λόγω των τοξινών και των παρασίτων. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Υπό ορισμένες συνθήκες τα παράσιτα εισβάλλουν, σχηματίζουν αποικίες, μολύνουν την λέμφο κι έτσι προκαλούν διάφορες ασθένειες,

Όπως αλλεργίες, ιγμορίτιδα, αρθρίτιδα, καρκίνο, κολίτιδα, λύκο, παχυσαρκία και προβλήματα του δέρματος. Μπορεί επίσης να είναι η αιτία οιδημάτων, έλλειψης ενέργειας, δυσκοιλιότητας, φραγμένων ιγμορίων, πόνου στην πλάτη, πόνων σε όλο το σώμα και αισθήματος κόποψης και λήθαργου, δυσάρεστης οσμής του ιδρώτα. Όταν το λεμφικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά, το σώμα μας δεν μπορεί να αφαιρέσει τις τοξίνες, ούτε να κκαταπολεμήσει τις ιώσεις, τις μυκητιάσεις και τις βακτηριακές ασθένειες ή να ρυθμίσει την ποσότητα του υγρού στους ιστούς μας.

ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ είναι ένα προϊόν που διευκολύνει ενεργά το φυσικό καθαρισμό του λεμφικού συστήματος και τη διατήρηση της κανονικής ροής της λέμφου, έτσι ώστε να ενισχυθεί η αναγκαία πρόληψη των χρόνιων και των καταληκτικών ασθενειών.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;


ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ Το προϊόν υποβάλλεται σε τακτικό έλεγχο ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου, των κανονιστικών ρυθμίσεων και των καθορισμένων κριτηρίων για ποιότητα στο ενταγμένο σύστημα ασφαλείας.

Η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται παρακολουθείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια ερευνών και ελέγχεται από εγκεκριμένα ιδρύματα.

Οι πρώτες ύλες στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και απαντάνε στις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους, οι οποίες εξετάζονται, το προϊόν ελέγχεται και για βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με την Οδηγία 1881/ΕΚ για τον ορισμό των ανώτατων ορίων προσμείξεων στα τρόφιμα.
ΤΟ ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΒΑΜΜΑΤΟΣ


Χωρίς παρενέργειες, απολύτως ασφαλείς, μίας φοράς ή τακτικής χρήσεως

100% φυσική σύνθεση, περιέχει μόνο δραστικά συστατικά βοτάνων

Τα αποτελέσματα υψηλής απόδοσης είναι ορατά μετά τις πρώτες εβδομάδες λήψης

Ελεγμένο από ειδικούς, το MENMAX είναι πιστοποιημένο και αντιστοιχεί στα πρότυπα ποιότητας

Εύκολη και βολική λήψηΓια να είμαστε υγιείς, πρέπει να διατηρήσουμε «καθαρό» το λεμφικό μας σύστημα.


ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ

60 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό

Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.

Για μέγιστα αποτελέσματα, οι επαγγελματίες προτείνουν ελάχιστη πρόσληψη τριών μηνών.Μετά από τρεις μήνες λήψης του ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ, πολλοί άνθρωποι μοιράστηκαν τις εντιπώσεις τους και παρατήρησαν ανακούφιση των ρευματικών πόνων, ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, συνολική βελτίωση ζωτικών δεικτών, καλύτερο ύπνο, καθαρισμό της επιδερμίδας από τα σπυράκια, υποχώρηση εκζέματος.

Address: Papadimitriou 167, 15771,

Zografou, Athens, Greece

Email: office@efarmakio.com(+30) 210 9423885

(+30) 694 554380