CARDIOXIN

για το καρδιαγγειακό σύστημα

 

Το εντελώς φυσικό προϊόν CARDIOXIN – συνδυασμένο εκχύλισμα σαλβουρίας και αρώνιας - λειτουργεί τέλεια για τους σκοπούς της πρόληψης αυτής, όπως και για δυσλειτουργίες του καρδιοαγγειακού συστήματος, του εγκεφάλου και του ενδοκρινικού συστήματος. Το φυσικό ελιξίριο εξασφαλίζει καλύτερη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων, καλύτερη απορρόφηση των ζωτικών μικροστοιχείων, και δίνει ενέργεια. Το προϊόν είναι ιδανικό για υπέρβαρα άτομα και άτομα μέσης και τρίτης ηλικίας. Λόγω των ιδιοτήτων της σαλβουρίας να βελτιώνει τη ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο, το CARDIOXIN συνιστάται για την διέγερση της μνήμης σε φοιτητές. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το ελιξίριο είναι μια πλούσια πηγή πολλών πολύτιμων ιχνοστοιχείων και βιταμινών που συμπληρώνουν την καθημερινή διατροφή και διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή όλων των ζωτικών λειτουργιών στον οργανισμό.ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ
καλή υγεία

Το CARDIOXIN βασίζεται εξ ολοκλήρου σε βότανα και δεν κρύβει κινδύνους για την υγεία σας. Το προϊόν μπορεί να συνδυαστεί και με την συνοδεύουσα φαρμακευτική αγωγή, χορηγηθείσα από τον γιατρό σας, χωρίς κίνδυνο για την υγεία σας και παρενέργειες.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
η υψηλή αρτηριακή πίεση;

 

Η υπέρταση είναι μια χρόνια πάθηση, η οποία εκφράζεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης του αίματος ως αποτέλεσμα σπασμών των μικρών αρτηριών. Τα πρώιμα συμπτώματα είναι κεφαλαλγία, ζάλη, ναυτία και αναγούλα, ευερεθιστότητα, επιδείνωση του ύπνου, μειωμένη συγκέντρωση, σφίξιμο στον αυχένα και το μέτωπο. Με την πάροδο του χρόνου, τα συμπτώματα γίνονται μόνιμα, η πίεση διατηρείται εντός του εύρους του 150-180/ 95-110. Οι κίνδυνοι αφορούν την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης με καρδιακή βλάβη (καρδιακό έμφραγμα), εγκεφαλική βλάβη (εγκεφαλικό επεισόδιο) και νεφρική βλάβη (νεφροσκλήρυνση). Συχνά η υπέρταση σχετίζεται με την κακή χοληστερόλη. Τα αυξημένα επίπεδα της οδηγούν σε αθηροσκλήρωση, σε εναπόθεση πλάκας στα αιμοφόρα αγγεία - προϋπόθεση για την στένωση ή την πλήρη απόφραξη τους, αντίστοιχα οδηγούν σε καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, πόνους στα κάτω άκρα, αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης γάγγραινας, σε σοβαρή αναπηρία και υψηλή θνησιμότητα. Η υψηλή αρτηριακή πίεση και η χοληστερόλη απαιτούν τακτικό έλεγχο και προληπτική θεραπεία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Η ΥΠΕΡΤΑΣΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ;

 

Καρδιαγγειακή πάθηση, η οποία χαρακτηρίζεται από μόνιμη αύξηση της αρτηριακής πίεσης και μείωση της καρδιακής παροχής, ονομάζεται υπερτασική καρδιοπάθεια. Η καρδιά δεν είναι σε θέση να αντλεί την απαιτούμενη ποσότητα αίματος για την κάλυψη των μεταβολικών αναγκών των ιστών, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη υποξίας.

Εάν δεν θεραπευτεί, η υψηλή πίεση μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή, εγκεφαλική αιμορραγία και άλλες περιστάσεις, απειλητικές για τη ζωή. Η θεραπεία της πάθησης είναι φαρμακευτική, αλλά σήμερα πολλοί άνθρωποι στρέφονται προς τα βότανα και τη σωστή διατροφή για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, όπως επιπλέον φυσικός και αβλαβής για τον οργανισμό τρόπος.HDL
LDL


Η χοληστερόλη και ο ρόλος της στο ανθρώπινο σώμα


Καλή ή κακή, η χοληστερόλη πάντα υπάρχει στο σώμα μας. Υπάρχουν δύο τύποι χοληστερόλης: ΚΑΛΗ HDL και η ΚΑΚΗ LDL.. Όταν υπάρχουν αυξημένα επίπεδα της κακής χοληστερόλης, η αύξηση της συσχετίζεται με την αθηροσκλήρωση - την εναπόθεση πλάκας που στενεύει ή μπλοκάρει πλήρως τα αιμοφόρα αγγεία. Αν οι στεφανιαίες αρτηρίες μπλοκαριστούν, το αποτέλεσμα είναι καρδιακή προσβολή (ή εγκεφαλικό επεισόδιο).


Όταν υπάρχουν πάρα πολλά LDL σωματίδια στο αίμα, αυτά συσσωρεύονται στα τοιχώματα των στεφανιαίων αρτηριών. Όταν αυτή η συσσώρευση υπερβεί το επιτρεπόμενο κατώτατο όριο, η διαπερατότητα των αρτηριών γίνεται όλο και μικρότερη και αυτό εμποδίζει τη ροή του αίματος προς τον καρδιακό μυ. Αυτή είναι η βασική αιτία για την ανάπτυξη καρδιακών προβλημάτων στο μέλλον.

ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ


100 %
φυτικής βάσης


Το CARDIOXIN είναι απολύτως φυσικό προϊόν που παράγεται με βάση τα πιο ισχυρά φυτοθρεπτικά συστατικά που επηρεάζουν άμεσα την εύρυθμη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και την λειτουργία της καρδιάς.

ΜΕ ΤΟ CARDIOXIN ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ!ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ:
Περιορίστε τη λήψη δυσκολοχώνευτων και βαριών φαγητών. Μειώστε τα ζωικά λίπη. Να προσλαμβάνετε όσο γίνετε περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Να πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα.

ΚΙΝΗΣΗ:
Οι βόλτες στην φύση φορτώνουν το σώμα με οξυγόνο. Η κίνηση επιταχύνει την λειτουργία της καρδιάς, παρακινεί τη ροή του αίματος και συμβάλλει για την εύρυθμη λειτουργία όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος.

ΤΟ CARDIOXIN
Το CARDIOXIN είναι απολύτως φυσικό προϊόν που παράγεται με βάση τα πιο ισχυρά φυτοθρεπτικά συστατικά που επηρεάζουν άμεσα την εύρυθμη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και την λειτουργία της καρδιάς.

Σε ποιες περιπτώσεις
να χρησιμοποιήσουμε το CARDIOXIN:

Για την διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος

Για την διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων της πίεσης του αίματος

Για την διατήρηση της φυσιολογικής αιμάτωσης των άκρων (σύνδρομο κρύων χεριών και ποδιών)

Για την διατήρηση της κανονικής διαπερατότητας των αιμοφόρων αγγείων (είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους με εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές)

Για ισχυρή μνήμη και συγκέντρωση (ιδιαίτερα κατάλληλο για φοιτητές)

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ CARDIOXIN ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

89%

επιτυχία σε κυτταρικό επίπεδο

85%

θετικά αποτελέσματα

95%

ευχαριστημένοι πελάτες

100%

φυσικά συστατικάΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟ CARDIOXIN ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Η Δρ Λυριντζη Χριστινα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

«Στην πρακτική μου άσκηση έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις με υπέρταση. Μερικές φορές πετυχαίνουμε τη σωστή φαρμακευτική αγωγή για να τεθεί υπό έλεγχο η υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά μερικές φορές αυτό είναι δύσκολη αποστολή. Υπόψη, ότι κάθε ασθενής αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και χρειάζεται ατομική προσέγγιση. Συστήνω στους ασθενείς μου το «CARDIOXIN» ως συνοδεύουσα θεραπεία σε φαρμακευτική αγωγή και μερικές φορές διεξάγουμε θεραπεία μόνο με τον συνδυασμό βοτάνων του «CARDIOXIN».

Ο Δρ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ Πανεπιστήμιο Πειραιώς


Συστήνω στους ασθενείς μου το «CARDIOXIN». Η υπέρταση είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για εγκεφαλικά επεισόδια, έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή), καρδιακή ανεπάρκεια, ανευρύσματα αρτηριών (π.χ. ανεύρυσμα αορτής), περιφερική αρτηριακή νόσο και είναι επίσης αιτία για χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Ακόμη και η μέτρια αύξηση της αρτηριακής πίεσης συνδέεται με την βράχυνση του προσδόκιμου ζωής. Οι αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής μπορούν να βελτιώσουν τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και να μειώσουν τον κίνδυνο από επιπλοκές για την υγεία.


Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2011, πάνω από ο μισός πληθυσμός σε ώριμη ηλικία έχει χοληστερόλη πάνω από 190 mg/ dL. Δυστυχώς, μόνο λίγο περισσότερο από το 10 τοις εκατό από αυτούς έχουν επίγνωση του προβλήματος. Οι μισοί από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν λάβει κανένα μέτρο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αυτή.

Το CARDIOXIN βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα και ταυτόχρονα στην διατήρηση φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. Χάρη στο CARDIOXIN, μπορείτε να έχετε υγεία, να απολαύσετε μια δυνατή καρδιά και να μοιραστείτε τη χαρά της ζωής με τους αγαπημένους σας. Μόνο δύο φορές λήψη την ημέρα είναι αρκετές, μία φορά το πρωί και μία το βράδυ, για την σωστή φροντίδα της υγείας της καρδιάς σας.


Το προϊόν έχει θετική επίδραση στη αιμάτωση και τη μνήμη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Αρώνια 540 mg

Η αρώνια είναι το φυτό με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες (βιταμίνη P), περιέχει και φλαβονόλες, κατεχίνες και ανθοκυανίνες. Σε σύγκριση με το γκρέιπφρουτ και τα σταφύλια, η αρώνια περιέχει 5 φορές περισσότερες πολυφαινόλες. Η αρώνια τονώνει το σώμα, επανακτά την ζωντάνια, βοηθά στην αντιμετώπιση νευρικών διαταραχών και κόπωσης, διεγείρει την ανάπλαση των μυών και των ιστών των οστών, το σχηματισμό του αίματος και τον μεταβολισμό. Η αρώνια καθαρίζει τα αγγειακά τοιχώματα από τις αθηροσκληρωτικές πλάκες, διατηρώντας υψηλή ελαστικότητα και φυσιολογική διαπερατότητα των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει την αρτηριακή πίεση. Η αρώνια είναι ανεκτίμητη και ως προληπτικό μέσο και κατά την αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή και άλλες παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος.
Σαλβουρία 540 mg

Το εκχύλισμα της σαλβουρίας επίσης συνδέεται με μείωση της αρτηριακής πίεσης και την απομάκρυνση των θρόμβων αίματος από το καρδιαγγειακό σύστημα. Αυτές οι επιδράσεις σε συνδυασμό μπορεί να έχουν ιδιαίτερα ευεργετική σημασία για την υγεία της καρδιάς. Τα διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία μειώνουν την επιφόρτιση της καρδιάς, ενώ η απομάκρυνση των θρόμβων αίματος μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου. Μελέτες έχουν δείξει ότι η σαλβουρία μπορεί να αυξήσει και να τονώσει την ροή αίματος προς τα άκρα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων του δέρματος και των κυρίων οργάνων, και η παροχή σε όλο το σώμα οξυγόνου οδηγεί σε αύξηση της ενέργειας και της δύναμης. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος, βοηθά τους ανθρώπους που πάσχουν από κακή κυκλοφορία και κουτσαίνουν, επιτρέποντάς τους να περπατούν σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς πόνο. Η σαλβουρία συχνά λαμβάνεται από άτομα που πάσχουν από ουρική αρθρίτιδα, επειδή έχει καθαρά αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έχει αποδειχθεί ότι ορισμένα συστατικά που βρίσκονται στα φυτά, έχουν τη δύναμη να ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και των βαλβίδων, να διατηρήσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα και επηρεάσουν την αρτηριακή πίεση. Τα βιοφλαβονοειδή βελτιώνουν την καρδιαγγειακή δραστηριότητα, ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τη διαπερατότητα τους, αυξάνουν την τόνωση και την ελαστικότητα τους και βελτιώνουν την περιφερική μικροκυκλοφορία τους.
ΤΟ CARDIOXIN μπορεί να συνδυαστεί με ταυτόχρονη φαρμακευτική θεραπείαΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΒΑΜΜΑΤΟΣ


Χωρίς παρενέργειες, απολύτως ασφαλείς, μίας φοράς ή τακτικής χρήσεως

100% φυσική σύνθεση, περιέχει μόνο δραστικά συστατικά βοτάνων

Τα αποτελέσματα υψηλής απόδοσης είναι ορατά μετά τις πρώτες εβδομάδες λήψης

Ελεγμένο από ειδικούς, το DIABEXIN είναι πιστοποιημένο και αντιστοιχεί στα πρότυπα ποιότητας

Εύκολη και βολική λήψη


ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨ

60 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμ

Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία

Για μέγιστα αποτελέσματα, οι επαγγελματίες προτείνουν ελάχιστη πρόσληψη τριών μηνών.