ARTHROXIN

ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΌΝΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΉΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΏΣΕΩΝ

100%
ΕΠΙΔΡΑΣΗ

Το ARTHROXIN Το προϊόν ανακουφίζει τον πόνο και τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, αλλά μαζί με αυτό, ο τύπος δρα ως αντιφλεγμονώδες. Η φόρμουλα παρασκευάστηκε σε υγρή μορφή και σε αντίθεση με πολλά άλλα παρασκευάσματα σε μορφή δισκίου, απορροφάται γρήγορα και δρα άμεσα σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτό επιτρέπει στο προϊόν ταχεία δράση και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Η απελευθέρωση των δραστικών συστατικών βοηθάει στην πρόληψη μελλοντικών παθήσεων.

Το ARTHROXIN ειναι κυτταρική θεραπεία με ενεργά συστατικά.ΤΟ ARTHROXIN ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!

Ξέρετε πώς να προστατευθείτε;

 

Τελικά, η επιστήμη δείχνει για άλλη μια φορά ότι μπορεί να είναι επωφεληθεί από τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, έχουμε δημιουργήσει ένα προϊόν που περιέχει υψηλή περιεκτικότητα και ακριβείς ποσότητες ουσιών σε βότανα που έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες.

Για παράδειγμα, μπορούμε να σας πούμε ότι, προκειμένου να καταπολεμήσετε την συγκεκριμένη ασθένεια θα πρέπει να καταναλώσετε τεράστιες ποσότητες τσαγιού. Αυτό θα επιβαρύνει τα νεφρά σας.

Στο συμπυκνωμένο εκχύλισμα, αυτό το μειονέκτημα εξαλείφεται. Αρκεί να πάρει έναν ορισμένο αριθμό σταγόνες το πρωί και το βράδυ, και μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η ασθένεια μας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται επούλωση, χωρίς να επιβαρύνει άλλα όργανα και συστήματα.

Παρατεταμένη χρήση, δεν προκαλεί ερεθισμό ή εξέλκωση του στομάχου.

Το ARTHROXIN
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ


στη μείωση των οιδημάτων των αρθρώσεων

πόνος

δυσκαμψία

άρθρωσης

ρευματοειδούς αρθρίτιδας

οστεοπόρωσης

πόνο στα γόνατα

Νόσος του Crohn  

ΑθηροσκλήρωσηΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
μετά την εφαρμογή του ARTHROXIN


Μειώνει τη χοληστερόλη

Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση

Μειώνει το άγχος

  Έχει αντικαταθλιπτικό αποτέλεσμα

Δίνει ελπίδα για τη θεραπεία των τραυματισμών του εγκεφάλου

Σταματά την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή καρκινικών κυττάρων

Ρυθμίζει το σωματικό βάρος

Το ARTHROXIN είναι ένας ισχυρός και φυσικός αντιφλεγμονώδης χωρίς αρνητικές παρενέργειες!
Ο Καθηγητής Γεώργιος Παπαδόπουλος μας αναλύει παρακάτω την καινοτομία της νέας συνταγής.

"Μετά από πολλά χρόνια επιστημονικής έρευνας και πειραμάτων της επιστημονικής μας ομάδας και με τη βοήθεια μιας καλά ανεπτυγμένης συνταγής, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια φόρμουλα με συμπυκνωμένο εκχύλισμα , το οποίο είναι ένα συστατικό δύο τύπων ρητίνης. Οι οποίοι είναι το κύριο συστατικό της φόρμουλα μας, το οποίο ονομάζεται «Artroxin».

Τα κύρια δραστικά συστατικά με αντι-φλεγμονώδη δράση στην ρητίνη του Boswellia είναι μποσβελλικό οξύ (ΚΒΑ και AQUA) που μπλοκάρουν την σύνθεση των λευκοτριενίων και ορμονών που είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για την εμφάνιση των φλεγμονών.

Τα δύο οξέα έχουν θετική επίδραση στην λειτουργία των αρθρώσεων, (μείωση δυσκαμψία των αρθρώσεων). Είναι επίσης κατάλληλο σε περιπτώσεις πρόωρης «φθορά» των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης που μπορεί να οφείλετε σε ( σκληρή εργασία, αθλητές δραστηριότητες, υπερβολικό βάρος, κλπ) και μετά από τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος. Αυτά τα οξέα μειώνουν τη φλεγμονή, αλλά σε αντίθεση με τα μη-στεροειδή, αντι-φλεγμονώδη φάρμακα δεν επηρεάζουν προσταγλανδίνες.

Το εκχύλισμα είναι αποτελεσματικό στην μείωση του οιδήματος των αρθρώσεων, πόνο, δυσκαμψία και άλλα συμπτώματα των φλεγμονωδών διαταραχών άρθρωσης, συμπεριλαμβανομένης της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης. Το πιο εντυπωσιακό στην φόρμουλα μας είναι η δύναμη των οξέων αυτών που δίνουν την δυνατότητα για την ανάκτησης του χόνδρου και του οστικού ιστού, η οποία μακροπρόθεσμα μπορεί να αποτρέψει εντελώς αρθριτικές καταστάσεις αφαιρώντας την αιτία για την εμφάνιση πόνου και της φλεγμονής.

Το «Artroxin» μειώνει τον πόνο στα γόνατα και αυξάνει την ευελιξία τους. Η φόρμουλα έχει τη δύναμη να βελτιώσει τη ροή του αίματος στις αρθρώσεις και την αποφυγή του αγγειόσπασμου. Έχουμε ενδείξεις ότι κατά τη λήψη του προϊόντος δείχνει συνολική βελτίωση της καρδιαγγειακής, ουροποιητικό, το ενδοκρινικό και άλλα συστήματα στο ανθρώπινο σώμα.

Το πιο σημαντικό πράγμα του «Artroxin» είναι ο συνδυασμός της δράση του. Καθώς το προϊόν καταπραΰνει τον πόνο και βοηθάει στην κινητικότητα των αρθρώσεων, αλλά μαζί με αυτό είναι άκρως αντι-φλεγμονώδες.

Η φόρμουλα παρασκευάστηκε σε υγρή μορφή και σε αντίθεση με πολλά άλλα παρασκευάσματα σε μορφή δισκίου, απορροφάται γρήγορα και δρα άμεσα σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτό επιτρέπει στο προϊόν ταχεία δράση και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Η απελευθέρωση των δραστικών συστατικών βοηθάει στην πρόληψη μελλοντικών παθήσεων .

Η δράση του φαρμάκου μόλις φτάσει τα βέλτιστα επίπεδα στο σώμα, το προϊόν μπορεί να παρέχει ανακούφιση από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας σε περίοδο μερικών μηνών έως έννους έτους και σε θεραπευτικό αποτέλεσμα των αρθρικό εστιών.

Για το λόγο αυτό, οι επιστημονική μας ομάδα συστήνει μια αρχική θεραπεία διάρκειας από τρεις έως έξι μήνες και μελλοντικά θεραπεία συντήρησης δύο φορές το χρόνο μεταξύ ενός και τριών μηνών, ανάλογα με τη σοβαρότητα και το είδος της ασθένειας.

Εμείς σας προτείνουμε το «Artrokson» σε περιπτώσεις πόνου στην πλάτη, κήλη δίσκου ακόμα και ημικρανία. Ιδιαίτερα θετικά επηρεάζει τους ασθενείς με διάγνωση σπονδυλίτιδα και ρευματοειδής αρθρίτιδα, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό θα πρέπει να αναφέρουμε και όλες τις μορφές της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας, αιχμές, ρευματισμούς, ουρική αρθρίτιδα, αρθρίτιδα."

Το ARTHROXIN ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Οξέα Boswellic εκχύλισμα 750 mg

Ισχυρό και φυσικό αντιφλεγμονώδες, χωρίς αρνητικές παρενέργειες

Έχει τη δυνατότητα να μειώνει τον πόνο της αρθρίτιδας

Βοηθά στην προστασία του χόνδρου και του ιστού των αρθρώσεων

Μειώνει τη συχνή εμφάνιση κρίσεων άσθματος

Αποτρέπει την πρόωρη φθορά των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης

Επηρεάζει τα συμπτώματα της φλεγμονής του εντέρου, της ελκώδους κολίτιδας και της νόσου του Crohn


To ARTHROFIX ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ


Γιατί είναι αναγκαία

η χρήση του προϊόντος;


ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Όλοι θέλουν να είναι ευέλικτοι και κινητικοί, αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτό καθιστά όλο και πιο δύσκολο. Το στρες, τα τραύματα, οι φλεγμονές και η ηλικία μας επηρεάζουν όλους. Για να διατηρήσουμε τις αρθρώσεις μας, τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής είναι άκρως υποχρεωτικά. Η περιεκτικότητα της Boswellia στο Arthroxin είναι σημαντικά υψηλότερη σε σύγκριση με συμπληρώματα «της σειράς» που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Arthroxin μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο χωρίς παρενέργειες, αναγεννά τις αρθρικές επιφάνειες, βελτιώνει την ποιότητα του αρθρικού υγρού και αποκαθιστά την κινητικότητα και την ευελιξία. Το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και ασφαλές για κάθε άτομο. Κατά τη διάρκεια της τέταρτης εβδομάδας της θεραπείας, οι αρθρώσεις ξεμπλοκάρονται πλήρως και αναπληρώνουν την πλήρη ανάκαμψη της ελαστικότητάς τους. Εξαιτίας αυτού, οι αγκώνες, τα ισχία, τα γόνατα, η σπονδυλική στήλη και οι αρθρώσεις των ώμων ανακτούν την πλήρη κινητικότητά τους - χωρίς πόνο και χωρίς κανένα περιορισμό.Αρθρίτιδα: Το Αρθοξιν είναι αποτελεσματικό στη μείωση του οιδήματος των αρθρώσεων, πόνο, δυσκαμψία και άλλα συμπτώματα των φλεγμονωδών διαταραχών άρθρωσης, συμπεριλαμβανομένης της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης. Το Boswellia μειώνει τον πόνο στα γόνατα και αυξάνοντας την ευελιξία τους..

Νόσο του Crohn σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα και η νόσο του Crohn: Το Αρθοξιν μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος που προάγουν τη φλεγμονή, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνει τον αριθμό των ατόμων που εμποδίζουν (φλεγμονώδη κύτταρα)..

Βάρος: Το μποσβελλικό οξύ καταναλώνεται στην Artroksin μια πλούσια πηγή Guggulsterones. Το Guggulsterones διεγείρει το θυρεοειδή, που οδηγεί προς τα πάνω ρύθμιση του μεταβολισμού, την αύξηση της αποτελεσματικότητας του αδένα, αυξημένη καύση θερμίδων και απώλεια βάρους

Άσθμα: Υπάρχει επιστημονική αιτιολόγηση ότι το Αρθοξιν δρα ως αντι-φλεγμονώδη. Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με τις διαθέσιμες μελέτες σε ανθρώπους έχουν δείξει ότι η παρατεταμένη χρήση θα μπορούσε να μειώσει τον αριθμό των κρουσμάτων του άσθματος.ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;


ΤΟ ARTHROXIN υποβάλλεται σε τακτικό έλεγχο ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου, των κανονιστικών ρυθμίσεων και των καθορισμένων κριτηρίων για ποιότητα στο ενταγμένο σύστημα ασφαλείας.

Η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται παρακολουθείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια ερευνών και ελέγχεται από εγκεκριμένα ιδρύματα.

Οι πρώτες ύλες στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και απαντάνε στις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους, οι οποίες εξετάζονται, το προϊόν ελέγχεται και για βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με την Οδηγία 1881/ΕΚ για τον ορισμό των ανώτατων ορίων προσμείξεων στα τρόφιμα.ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ

60 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό

Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.

Για μέγιστα αποτελέσματα, οι επαγγελματίες προτείνουν ελάχιστη πρόσληψη τριών μηνών.