Arthrofix Regenerator

ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ φόρμουλα

 

Το Arthrofix Regenerator αποτελεί ισχυρό μέσο διατήρησης της κανονικής λειτουργίας και της ακεραιότητας των αρθρώσεων και των οστών. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τροφοδοτεί με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όλες τις αρθρώσεις και τους χόνδρους.

Χάρη στο εξαιρετικά συμπυκνωμένο εκχύλισμα του φυτού bosvellia, τοArthrofix Regenerator συμβάλλει στη μείωση των φλεγμονωδών διεργασιών, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τον πόνο και την ακαμψία..

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα πηκτώματα και γαλακτώματα, το Regenerator Arthrofix αποτελεί 100% φυσική εξαιρετική φόρμουλα που δρα σε βάθος, βελτιώνει την λειτουργία του σώματος, ενεργοποιεί τη διαδικασία αποκατάστασης χόνδρου και προάγει την παραγωγή αρθρικού υγρού.Arthrofix Regenerator
δράση μετά την χρήση

 

Διεγείρει την εντατική παραγωγή κολλαγόνου και έτσι εξαλείφει τον πόνο στις αρθρώσεις.

Αυξάνει την ποσότητα του αρθρικού υγρού που παράγεται κατά 47%, με αποτέλεσμα οι αρθρώσεις σας να ξαναποκτήσουν την κινητικότητα που είχαν.

Επαναφέρει και δυναμώνει τις ίνες και έτσι οι αρθρώσεις γίνονται και πάλι ελαστικές

Καταπολεμά τη φλεγμονή και εξαλείφει τον πόνο στις αρθρώσεις.
ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ
με το σώμα σας σε 4 εβδομάδες


Το Arthrofix Regenerator:

Λαμβάνει μέρος στην ανάπλαση του αρθρικού χόνδρου.

Βοηθάει στη βελτιωμένη λίπανσης των αρθρώσεων, αποτρέπει τις εκφυλιστικές διεργασίες σ΄αυτές και αυξάνει τη λειτουργική ικανότητα των αρθρώσεων.

Είναι κατάλληλο για τις περιπτώσεις πρόωρης φθοράς των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. Παρέχει στον οργανισμό ασβέστιο και φώσφορο φυτικής προέλευσης

Βοηθά το κινητικό σύστημα
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ


ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ


ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ


ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ
της δράσης

Το Regenerator Arthrofix είναι μια σύνθετη φόρμουλα, που βασίζεται σε 100% φυσικά συστατικά: εκχύλισμα bosvellia, εκχύλισμα αλογοουράς, θειϊκή γλυκοζαμίνη.


ΣΧΟΛΙΑ
ικανοποιημένων πελατών μας


Ο Πέτρος

52 χρονών, καταπολέμησε τον πόνο στο γόνατο μέσα σε 4 εβδομάδες

Η βαριά σωματική εργασία κυριολεκτικά κατέστρεψε τις αρθρώσεις μου. Ήμουν πολύ απελπισμένος, τα γόνατα και οι αγκώνες μου ήταν σε κακά χάλια. Φοβόμουν πως αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα, θα καταλήξω σε αναπηρική καρέκλα. Το Arthrofix Regenerator όμως με έσωσε.Η Μαρία

45 ετών, καταπολέμησε τον πόνο στην άρθρωση του αγκώνα μέσα σε 4 εβδομάδες

Δεν περίμενα αυτά τα απίστευτα αποτελέσματα. Έλεγα συνέχεια: "Χαλάρωσε, μην περιμένεις θαύματα". Ωστόσο, παρήγγειλα το Arthrofix Regenerator. Ξεκίνσησα την λήψη του. Από το άγχος τις πρώτες 3 ημέρες απέφευγα να κάνω ενεργές κινήσεις με το χέρι. Την 4η μέρα αποφάσισα να δοκιμάσω τη δύναμη του αγκώνα μου και ήμουν σοκαρισμένη! Κουβάλησα μεγάλη ποσότητα ψώνια μόνοι μου, μετακίνησα ακόμη και το σεντούκι. Διαπιστώνω βελτίωση κάθε μέρα. Μετά από 30 ημέρες, χάρη στο Arthrofix Regenerator ο πόνος εξαλείφθηκε πλήρως και η κινητικότητα των αγκώνων μου αποκαταστάθηκε πλήρως. Αισθάνομαι 15 χρόνια νεότερηΗ Νικολέτα

69 ετών, καταπολέμησε το πυελικό άλγος μέσα σε 34 ημέρες

Οι φαρμακευτικές ουσίες πάντα δημιούργησαν κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης σε μένα. Το σώμα μου αντιδρά με αλλεργία στα φάρμακα. Ευτυχώς, το Arthrofix Regenerator είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν και δεν προκαλεί καμία αντίδραση. Το αποτέλεσμά του είναι θαυματουργό! Βλέπω την χαρά στα μάτια των αγαπημένων μου ανθρώπων, όταν με βλέπουν να περπατώ και πάλι κανονικά.


ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

To Arthrofix Regenerator

παρέχει την απαραίτητη για το σώμα γλυκοζαμίνη και έτσι βοηθάει την ανάπλαση του χονδρικού ιστού.

Θεραπεία τραυμάτων και φλεγμονών των αρθρώσεων

Μείωση του πόνου στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη

Γρήγορη επούλωση τραυμάτων στο σώμα

Ενίσχυση των αρθρώσεων και του χόνδρου των αρθρώσεων

Εξασφάλιση άνεσης στους αθλητές και τους ανθρώπους που κάνουν ενεργό τρόπο ζωής

To Arthrofix Regeneratorείναι 100% φυσικό

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
για χρήση σε:

Αρθρίτιδα

Χονδροπάθεια

Κοιλιακούς πόνους

Οστεοαρθρίτιδα

Οστεοαρθρίτιδα του γόνατος

Γαστρίτιδα

Οστεορθρίτιδα του ισχίου

Μειωμένη αρθρική κινητικότητα

Πόνοι στην πλάτη και στη μέση

Πόνοι στις αρθρώσεις

Οστεορθρίτιδα του ισχίου

Άλλα εκφυλιστικά προβλήματα του κινητικού συστήματο

ΣΤΑΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

Το Arthrofix Regenerator βελτιώνει τη ροή του αίματος στις αρθρώσεις. Πλούσιο σε ολεουροπεΐνη - ένα ισχυρό ανοσοδιεγερτικό, αποτελεσματικό έναντι πολλών λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένων μυκητιασικών λοιμώξεων. Είναι αποτελεσματικό στις περισσότερες κοινές φλεγμονές και τραύματα και βοηθά στη μείωση του πόνου και των οιδημάτων.

 Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας λήψης του Arthrofix Regenerator, οι αρθρώσεις θα ενισχυθούν, ο πόνος και οι αιτίες που τον προκαλούν θα απομακρυνθούν σταδιακά. Κάθε μέρα, ο πόνος και η ακαμψία των αρθρώσεων θα μειώνονται έως της πλήρης ανάκτησης της κινητικότητας. Θα αισθανθείτε καλύτερα μετά τις πρώτες τρεις μέρες.ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Μια πολύ σημαντική προϋπόθεση για την ευελιξία και την κινητικότητα μας είναι η καλή κατάσταση του αρθρικού χόνδρου που χρησιμεύει ως ρυθμιστής που εξουδετερώνει τα χτυπήματα μεταξύ των οστών και διευκολύνει την κίνηση των αρθρώσεων. Ο αρθρικός χόνδρος είναι κατασκευασμένος από συνδετικό ιστό πλούσιο σε κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ και νερό. Αυτά τα συστατικά είναι κρίσιμα για την αντοχή και την ελαστικότητά του. Το Arthrofix Regenerator περιέχει ουσίες που παρέχουν τη βέλτιστη διατροφή και ανάκτηση ιστού χόνδρου.

Ακόμη και το καλύτερο παρασκεύασμα δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τον εκφυλισμό των αρθρώσεων, εάν ο οργανισμός δεν διεγείρεται να παράγει κολλαγόνο, αρθρικό υγρό και να αποκαθίσταται ο αρθρικός χόνδρος. Οι περισσότερες θεραπείες θα καλύψουν μόνο προσωρινά τα χαρακτηριστικά εκφυλισμού των αρθρώσεων. Με την πάροδο του χρόνου, όλες οι μικρο-κοιλότητες και οι τραυματισμοί στις αρθρώσεις θα αποκαλυφθούν αν τελικά δεν αναλάβετε δράση, με τον καιρό θα νοιώσετε περισσότερο πόνο και περιορισμό της σωματικής λειτουργικότητας.

Ο τύπος Regenerator του Arthrofix δρα σε νανο-κυτταρικό επίπεδο. Σταματάει τις εκφυλιστικές διεργασίες που επηρεάζουν τις αρθρώσεις και ξεκινά τη διαδικασία αυτόματης ανάκτησης. Αντί απλά να καταστείλει το πρόβλημα, ενεργοποιεί τα κύτταρα. Το σώμα ξεκινάει την αποκατάσταση των αρθρώσεων μόνο του. Η διαδικασία αποκατάστασης είναι η ίδια όπως στα νεανικά χρόνια. Επαναφέρει το σωστό επίπεδο κολλαγόνου και αρθρικού υγρού μόνο μετά από τρεις εβδομάδες!ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Όλοι θέλουν να είναι ευέλικτοι και κινητικοί, αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτό καθιστά όλο και πιο δύσκολο. Το στρες, τα τραύματα, οι φλεγμονές και η ηλικία μας επηρεάζουν όλους. Για να διατηρήσουμε τις αρθρώσεις μας, τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής είναι άκρως υποχρεωτικά. Η περιεκτικότητα της γλυκοζαμίνης στο Arthrofix Regenerator είναι σημαντικά υψηλότερη σε σύγκριση με συμπληρώματα «της σειράς» που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η γλυκοζαμίνη παράγεται φυσιολογικά στο σώμα και μετέχει στην ανάπλαση των δομών των αρθρώσεων - χόνδρων, συνδέσμων, κάψουλων, καθώς και στο αρθρικό υγρό. Κάνει τις αρθρώσεις υγιείς, πιο «ζουμερές» και πιο ευέλικτες καθώς ανταποκρίνεται στην επαρκή περιεκτικότητα νερού στο χόνδρο. Με την ηλικία, η ικανότητά μας να συνθέτουμε γλυκοζαμίνη μειώνεται, οι αρθρώσεις μας ξηραίνονται, οι χόνδροι λεπταίνουν και φθείρονται. Αυτό ως αποτέλεσμα προκαλεί πόνους, φλεγμονές, εκφυλισμό και περιορισμένη κινητικότητα. Η μόνη λύση είναι να παίρνουμε συμπληρώματα με γλυκοζαμίνη, καθώς τα συνηθισμένα τρόφιμα σχεδόν δεν την περιέχουν στη σύστασή τους.

Το Arthrofix Regenerator μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο χωρίς παρενέργειες, αναγεννά τις αρθρικές επιφάνειες, βελτιώνει την ποιότητα του αρθρικού υγρού και αποκαθιστά την κινητικότητα και την ευελιξία. Το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και ασφαλές για κάθε άτομο. Κατά τη διάρκεια της τέταρτης εβδομάδας της θεραπείας, οι αρθρώσεις ξεμπλοκάρονται πλήρως και αναπληρώνουν την πλήρη ανάκαμψη της ελαστικότητάς τους. Εξαιτίας αυτού, οι αγκώνες, τα ισχία, τα γόνατα, η σπονδυλική στήλη και οι αρθρώσεις των ώμων ανακτούν την πλήρη κινητικότητά τους - χωρίς πόνο και χωρίς κανένα περιορισμό.To Arthrofix Regenerator ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣΣύνθεση

Οξέα Boswellic εκχύλισμα 200 mg

Ισχυρό και φυσικό αντιφλεγμονώδες, χωρίς αρνητικές παρενέργειες

Έχει τη δυνατότητα να μειώνει τον πόνο της αρθρίτιδας

Βοηθά στην προστασία του χόνδρου και του ιστού των αρθρώσεων

Μειώνει τη συχνή εμφάνιση κρίσεων άσθματος

Αποτρέπει την πρόωρη φθορά των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης

Επηρεάζει τα συμπτώματα της φλεγμονής του εντέρου, της ελκώδους κολίτιδας και της νόσου του Crohn
Θειϊκή γλυκοζαμίνη 200 mg

Είναι ένα φυσικό συστατικό του συνδετικού ιστού. Βοηθά στη διατήρηση υγιών αρθρώσεων και τενόντων. Η γλυκοζαμίνη είναι μια ουσία που συντίθεται φυσικά από το σώμα. Χρησιμοποιείται για να επιβραδύνει τις βλάβες που προκαλεί η αρθρίτιδα, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει εκείνους που έχουν πόνο στις αρθρώσεις. Σχηματίζεται με το συνδυασμό γλυκόζης με αμινοξύ γλουταμίνη. Αποτελεί συστατικό των αρθρώσεων, των χόνδρων, των κυττάρων και, γενικά, του συνδετικού ιστού. Διατηρεί την υγεία των αρθρώσεων, των ιστών και του χόνδρου.
Εκχύλισμααλογοουράς 200 mg

Συνιστάται για την ουρική αρθρίτιδα επειδή βοηθά στην αφαίρεση των τοξινών και την σωστή απομάκρυνση της περίσσειας υγρών από το σώμα. Βοηθά στην ταχεία μείωση των οιδημάτων στα άκρα. Η αλογοουρά είναι εξαιρετικά πλούσια σε πυρίτιο - ένα μικροστοιχείο, το οποίο συμμετέχει στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του κινητικού συστήματος.Σας προσφέρουμε το Arthrofix Regenerator υπό την μορφή καψουλών σκληρής ζελατίνης:

Το προϊόν υποβάλλεται σε τακτικό έλεγχο ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου, των κανονιστικών ρυθμίσεων και των καθορισμένων κριτηρίων για ποιότητα στο ενταγμένο σύστημα ασφαλείας.

Η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται παρακολουθείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια ερευνών και ελέγχεται από εγκεκριμένα ιδρύματα.

Οι πρώτες ύλες στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και απαντάνε στις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους, οι οποίες εξετάζονται, το προϊόν ελέγχεται και για βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με την Οδηγία 1881/ΕΚ για τον ορισμό των ανώτατων ορίων προσμείξεων στα τρόφιμα.
Είναι ποιοτικό το προϊόν

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ


2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.

Οι ειδικοί συνιστούν 3 μήνες, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε, όμως, να νιώσετε κάποια προτερήματα και βελτιώσεις πολύ νωρίτερα!

Μην χρησιμοποιείτε ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.

Κατά την εγκυμοσύνη, ο θηλασμός και οι υψηλότερες δόσεις πρέπει να λαμβάνονται μετά από συνεννόηση με έναν ειδικό.ής.

Μην υπερβαίνετε την ημερήσια δόση.

Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος που δεν είναι προσβάσιμο σε μικρά παιδιά.
BRONCHO CLEANER

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ
ΠΝΕΥΜΩΝΩΝ

bronchocleaner

fatburnerΧΕΠΑ ΚΛΙΝΕΡ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΗΠΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

cellcleaner

fatburnerΡυθμιστής pH

για κανονικά επίπεδα οξύτητας στο σώμα

phmodulator

fatburnerΤΟ ΜΟΥΛΤΙΤΟΝΙΚ

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

Σκοτώνει τους ιούς, τους μύκητες και τα βακτήρια

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΓΟΝΗΜΟΤΗΤΑ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

arthrofix

fatburnerCOLON CLEANER

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ

coloncleaner

fatburnerMANMAX

μια ισχυρή στύση και σπερματογένεση

manmax

manmaxSLIMx5

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ 5ΑΠΛΗ ΔΡΑΣΗ

slimx5

slimx5ΙΜΟΥΝΙΞΙΝ

ενεργοποιεί τα κύτταρα και ενισχύει την ανοσία

immunixin

manmax


Address: Papadimitriou 167, 15771,

Zografou, Athens, Greece

Email: office@efarmakio.com(+30) 210 9423885

(+30) 694 554380